Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.
Tomaszek_Łódź:
--- Cytat: szczawik w 08 Lutego 2012, 16:54:42 ---Nie ma co dawać do publikacji samych dźwięków (chyba że masz na myśli dział infrastruktury; choć to też nie najlepszy pomysł moim zdaniem) bez dodanych eventów na scenerię. @Tomaszek_Lodz pisał mi, że jest osoba chętna do wykonania takiego zadania. Zobaczmy, jak się wywiąże z tej pracy.
--- Koniec cytatu ---
I właśnie tu masz rację. Tak jak było napisane w temacie-dźwięki są przystosowane do Maszyny i niech zostaną w tym wątku. Oczywiście chętni do wstawienia ich do scenerii się zgłosili, zresztą nagrania do Bałtyku i Drawinowa były robione na zamówienie. Chciałbym się dowiedzieć przez ciekawość czy są już prowadzone jakieś prace związane z wrzuceniem dźwięków do scenerii? Pytanie dotyczy kolegów, którzy zamawiali w/wym. nagrania.
sektor 77:
Do tematu: Czekamy na kolejne propozycje co do produkcji dźwięków w sceneriach , które wymagają korekty audio.
Także do nowych scenerii .
PanMechanik:
--- Cytuj ---Oczywiście chętni do wstawienia ich do scenerii się zgłosili, zresztą nagrania do Bałtyku i Drawinowa były robione na zamówienie. Chciałbym się dowiedzieć przez ciekawość czy są już prowadzone jakieś prace związane z wrzuceniem dźwięków do scenerii? Pytanie dotyczy kolegów, którzy zamawiali w/wym. nagrania.
--- Koniec cytatu ---
.....
A ja nadal i wciąż czekam na poprawione rozmowy radiowe do scenerii Bałtyk. Dwukrotnie prosiłem na PW o poprawienie w/w i do tej pory bez echa. Czyżby słomiany zapał? No cóż,okaże się. Proszę po raz trzeci, tym razem TU. Tomku obrób je i podeślij mi bo chcę wstawić w scenerie. Długo mam jeszcze prosić?
Tomaszek_Łódź:
Skoro tak oficjalnie, to przepraszam za mały zastój w interesie. Spowodowane to było bardzo małą ilością wolnego czasu. Dzisiaj jestem już dyspozycyjny więc zabieram się do pracy.@PanMechanik, spokojnie PW czytałem tylko nie było czasu nawet odpowiedzieć. Jeszcze dziś będziesz to miał u siebie co chciałeś.
EDIT, 18:00 Specjalnie dla @PanaMechanika poprawione połączone rozmowy radiowe do Bałtyku. Życzę miłej pracy ze wstawianiem nagrań do scenerii.
mechatronik:
Kilka uwag co do nagrań.
"wyjazd podany, droga leży" -jeśli wyświetlił się sygnał zezwalający (pomijam sz) to droga w zasadzie musi leżeć także nie wiem po co ta końcówka ;)
"wjazd po sygnale zastępczym" to co? zastępczy się wymiga i dopiero wtedy mam jechać?
Trochę dziwi mnie rozkaz "N" do Alakowic "… przejechać obok semafora wskazującego sygnał zastępczy" -nijak to się trzyma (nie ma w ogóle takiej treści w rozkazach). Dlaczego "N" a nie "S"? Druga sprawa rozkaz dyktuje się gdy mamy sygnał zabraniający jazdy a nie sygnał zastępczy… W ogóle rozkaz "N" ma co innego w działce 1… "S" natomiast wjazd ma w rubryce 2… Coś mi się to wszystko nie podoba. Tak samo w rubryce 4 powtarzanie do którego odnośni się to semafora. Moim zdaniem poknocone zdrowo ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej