Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.

<< < (16/55) > >>

Sawi:
Aaa widzisz o tym nie wiedziałem no proszę, czyli nie zawsze pełen realizm jest dobry jednym słowem :).

Benek:

--- Cytat: mechatronik w 05 Lutego 2012, 18:08:05 ---Niezastąpione są wtedy telefony komórkowe ;).

--- Koniec cytatu ---
Na własny koszt połączenia?

mechatronik:
Dopóki nie było służbowych to tak ;) Byli tacy co miesięcznie płacili po 500zł za telefon :D

Tomaszek_Łódź:
Co do jakości szumów itd. Pierwotnie wszystkie nagrania wypuszczone przeze mnie są przepuszczone przez krótkofalówki właśnie. Sygnał jest dobry i nie ma szumów wtedy, co z tym idzie, czy aż tak bardzo potrzebne jest zaszumianie czegokolwiek?
Przecież oryginalne nagrania wykonane, które tutaj wrzuciłem pochodzą z radiotelefonów i nie ma szumu. Jednakże, skoro @Sektor 77 podejmuje się takowego zaszumiania to w porządku.

sektor 77:
@Tomaszek_Lodz - czyli mam rozumieć , że dialogi mam do Drawinowa nagrać i zrobić pełną obróbkę i podesłać do Ciebie. Myślę , że od tej scenerii zaczniemy , bo na chwilę obecną do niej posiadam jakieś krótkie dialogi - można byłoby je bardziej rozwinąć.
Tak zrobię , tylko przydałby się tam jeszcze inny głos , aby oddać pełen realizm.
No , ale najpierw zrobię swoje nagrania i się zobaczy ;)
Będziemy w kontakcie na PW.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej