Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.

<< < (15/55) > >>

Sawi:
Ten szum brzmi jakby padał deszcz i według mnie jest na pewno za cicho.

sektor 77:
@Sawi - będzie dobrze , kolejna ścieżka będzie na pewno lepsza , a nawet kilka ;)
Jest nowy materiał w produkcji.

mechatronik:
Jeśli ma to być dla pociągu towarowego to super wyszło. Jak jest długi skład a na torach dookoła stoją pociągi to często jest właśnie taki efekt. Wagony tłumią sygnał z radiotelefonu przenośnego i na pociągowym słychać sporo szumów. Dodam również jeszcze jedną rzecz, że jak nie ma przeszkód to w pociągowym bardzo ładnie i wyraźnie słychać bez szumu i trzasków :)

Sawi:
@mechatronik i zawsze te rozmowy są takie ciche? Szczerze by coś z niej zrozumieć to trzeba się nieźle wsłuchać, dlatego moim zdaniem warto ją, jak i następne po niej jednak troszkę pogłośnić.

--- Cytat: sektor 77 w 05 Lutego 2012, 17:59:04 ---@Sawi - będzie dobrze , kolejna ścieżka będzie na pewno lepsza , a nawet kilka ;)
Jest nowy materiał w produkcji.

--- Koniec cytatu ---
No ba, nie ma innej opcji, musi być dobrze :).

mechatronik:
Jakiś czas temu jechałem zmodernizowanym gagarinem to radiotelefon był tak cichy, że musiałem (wzorem poprzednika) trochę wyciągnąć manipulator i go odwrócić bo nie szło nic zrozumieć. Z radiotelefonami na kolei jest bardzo różnie. Przy długich pociągach w zatłoczonej stacji bardzo często są problemy z komunikacją już od ~550m wzwyż. Niezastąpione są wtedy telefony komórkowe ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej