Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.
sektor 77:
@Tomaszek_Lodz - jak najbardziej pewną część tych rozmów tak można zrobić , aby różniło się to od radia drugiego rozmówcy. Trzeba tylko podzielić dialogi , które kwestie mają wypowiadać rozmówcy.
Np: Ty nagrywasz swój głos i obrabiasz w stylu , o którym piszesz , a drugą w moim głosie i obrabiam i wiadomo co dalej ;)
Wyślij tylko mi moje kwestie dialogu , które mam nagrać.
To moja propozycja.
Tomaszek_Łódź:
Piszmy na PW, żeby nie zawalać wątku. @Sektor 77, jeszcze-jakiego programu używasz, lub inaczej-w jakich formatach twój program obsługuje pliki?
sektor 77:
Ja pracuje na CUBASE sx3 . obrabia prawie każdy format , oprócz takich jak mp3. lub innych plików dźwiękowych po eksportach takich ściskaczy jak konwektorów różnego kalibru.
Jest to profesjonalny program studyjny , do obróbki audio-wideo i masteringu.
Matz32:
Tomaszek Lodz i nadaja sie te nagrania do czegos co ci podeslalem na PW ?.Nagrywalem je aparatem.Co do mikrofonu to juz jest dosc stary i zakloca sie z glosnikami obojetnie co zrobisz.A nagrywac chcialem programem Audacity.
Tomaszek_Łódź:
Nagrania mogą być, ale na razie nie ma potrzeby na L061, poczekaj aż będą inne zapotrzebowania. Odezwę się napewno. Im więcej głosółw tym zawsze lepiej.
EDIT 17:40. Zamieszczam pierwszą próbke z "zaszumiania" dialogów do Drawinowa, proszę o sugestie-coś za głośno, za cicho itd. Całość zamieszczę jutro.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej