Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.

<< < (9/55) > >>

Tomaszek_Łódź:
@Sektor 77, tak jak napisałem na PW, zostajemy przy pierwszej wersji. Nie ma sensu nic z tym kombinować.
EDIT 13:00  Tak jak obiecałem, wrzucam paczkę z rozmowami do scenerii Bałtyk. Będą jeszcze zapowiedzi, ale muszę poczekać aż @Sektor 77 się z tym uwinie. Dziękuję koledze @PanMechanik za współpracę.

PanMechanik:
Do usług. Jak już wspomniałem - polecam się na przyszłość.

sektor 77:
Już wróciłem uff... z tej Warszawy -  , dosłownie godzinkę temu i jeszcze dziś pliki z zapowiedziami będą gotowe. Jeszcze raz przepraszam za opóźnienie , ale to "siła wyższa".

Benek:

--- Cytat: sektor 77 w 03 Lutego 2012, 17:00:40 ---Już wróciłem uff... z tej Warszawy -  , dosłownie godzinkę temu i jeszcze dziś pliki z zapowiedziami będą gotowe. Jeszcze raz przepraszam za opóźnienie , ale to "siła wyższa".

--- Koniec cytatu ---
Sektor, wyluzuj. Ty się tak nie "spinaj", ważniejsze jest to, by tworzenie dodatków do symulatora Ci się nie znudziło zbyt szybko. Wielu było takich słabeuszy co mieli tylko słomiany zapał.

sektor 77:
@Benek - Ty się o mnie nie martw , bo ja się nie podniecam , gdyż swoje lata mam.
Jednak , kiedy podejmuje się wykonania jakiejkolwiek pracy w uzgodnionym terminie z osobą , która chce abym coś zrobił , to staram się być zawsze na czas. Słowo jest dla mnie droższe od pieniędzy.
Nie odbierz mnie , że się na Ciebie oburzyłem , o to co napisałeś - bo tak nie jest.
Rozumiem Twoją sugestie , bo rzeczywiście , że wierzę o takich zapaleńcach i nagle zgaśli.
Pozdrawiam ;)
@Tomaszek_Lodz - nagrania do scenerii Bałtyk (zapowiedzi) gotowe i są już do twojej dyspozycji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej