Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Skład stacza się sam z górki lub wjeżdża w "ślepy" tor
szogun:
To nie zależy od EXE, scenerii itd. Po prostu nie podpinać się do lokomotywy która ma nobody (nie jest czynna) więcej niż "na 3 Inserty". To że nie da się ruszyć powiedzmy na Bałtyku pewnie wynika z pointów torów, po podpięciu z ukrotnieniem nasza lokomotywa ciągnie do przodu a druga do tyłu.
Przemek:
@Szogun, mam przez to rozumieć, że kable ukrotnienia użyte w symulatorze są niepotrzebne?
szogun:
Nie, po prostu nie podłączać niepotrzebnie ukrotnienia w misjach gdzie zabieramy jakiegoś defekta.
Paczkuś:
--- Cytat: Przemek w 13 Grudnia 2011, 17:15:47 ---@Szogun, mam przez to rozumieć, że kable ukrotnienia użyte w symulatorze są niepotrzebne?
--- Koniec cytatu ---
Po uruchomieniu scenerii nie można już ukrotnić lokomotyw. Jedynie przed rozpiczęciem misji możemy ustawić skład tak, że będą ukrotnione. Po rozłączeniu już nie można ich ponownie ukrotnić.
kacp3r:
--- Cytat: Paczkuś w 13 Grudnia 2011, 17:41:46 ---
--- Cytat: Przemek w 13 Grudnia 2011, 17:15:47 ---@Szogun, mam przez to rozumieć, że kable ukrotnienia użyte w symulatorze są niepotrzebne?
--- Koniec cytatu ---
Po uruchomieniu scenerii nie można już ukrotnić lokomotyw. Jedynie przed rozpiczęciem misji możemy ustawić skład tak, że będą ukrotnione. Po rozłączeniu już nie można ich ponownie ukrotnić.
--- Koniec cytatu ---
A ja jestem innego zdania (można ukrotnić). Z resztą ten efekt zależy od exe, więc...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej