Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Przygotowana Stacja PKP
Benek:
--- Cytat: Patrykos w 09 Grudnia 2011, 20:57:28 ---
--- Cytat: Benek w 09 Grudnia 2011, 20:54:26 --- A ja to zlałem, robię swoje, widziałem się nieraz z youBy i to równy gość. Trzeba po prostu nie być babą, tylko wziąć się do roboty.
--- Koniec cytatu ---
Bo youBy tak ma, że jak mu się nie chce tłumaczyć to woli robić sam, po swojemu. :D
--- Koniec cytatu ---
Chodzi o to, że mógł odpisać:
--- Cytuj ---Wiele czynników uwzględniłem, ale nie jestem w stanie ich teraz wypisać.
--- Koniec cytatu ---
Ale olał moje pytanie i dał do zrozumienia, że to nie dla mnie wiedza. Chodzi o to, że się nie obraziłem i sobie nie poszedłem, bo kolega zabrał mi grabki :)
skbart:
Ja umiem czytać, ale Ty chyba nie umiesz odpowiadać bo z Twoich odpowiedzi widać że Twojego EGO Cię z lekka przerasta.
--- Cytuj ---Matura to bzdura!
--- Koniec cytatu ---
Tak właśnie podejrzewałem że Matura Cię przerasta. :)
A jeszcze miałem dopisać, Mmaciek3905 napisał że Cię szanuje, szkoda że Ty nie szanujesz innych, zwłaszcza nowych użytkowników forum ... naprawdę zjadłeś wszystkie rozumy ... naprawdę uważasz że jesteś najmądrzejszy? Jeśli tak to bardzo Ci współczuję bo posiadasz ogromne brzemię. Ja bym nie podjął się uniesienia takiego ciężaru odpowiedzialności. (... rozumiesz te słowa, czy mam napisać prościej?)
Ponieważ w czasie pisania przeskoczyło parę wiadomości, mój post jest skierowany do Szoguna ;)
--- Cytuj ---Waść kulą w płot strzelił, gdyż fakty pewne (niezatajone i powszechnie dostępne w tym przybytku) świadczą o tym, iż wypowiedź ta (jako odpowiedź na cytat 1) absolutnie nie ma uzsadanienia w stosunku do Mości Szoguna. Jednocześnie stwierdzam, iż nie ma uzasadnienia pomijanie końcówek fleksyjnych w poszczególnych słowach, ponieważ o prostocie języka to nie świadczy, zaś zrozumienia możliwość nielicho utrudnia.
--- Koniec cytatu ---
Nie strzeliłem bo o to "Mości Szogun" właśnie nie rozumie co to skrót myślowy. A pomijanie końcówek fleksyjnych nie wynika z mojej nie wiedzy a jednie jest żartem, fraszką która miała na celu uwypuklić brak zrozumienia formy pisanej przez niektórych użytkowników tego forum.
Aż dziw że jeszcze się nie wtrącił REWIZOR :)
youBy:
--- Cytat: skbart w 09 Grudnia 2011, 21:02:37 ---Ponieważ w czasie pisania przeskoczyło parę wiadomości, mój post jest skierowany do Szoguna ;)
--- Koniec cytatu ---
Zaś niektóre z tych wiadomości mogą być skierowane do Ciebie :P
szogun:
Nie czuję się obłożony żadnym ciężarem czy coś w tym stylu. Ja podtrzymuję że nie obrażałem czy obsmarowywałem @krzyk4m tylko krótko przekazałem to co miałem do przekazania.
Amen.
Sawi:
Dajcie już spokój, bo w tym wypadku racja jest po obu stronach, a nawet jak jej nie ma, to trzeba się z tym pogodzić i iść na jakiś kompromis. To tak jak w życiu nie raz trzeba zagryźć zęby przyznać ją komuś i iść dalej. Choć nie raz po prostu jej nie ma, ale robi się tak dla spokoju. Jedna strona nie przekona drugiej i tyle. Tylko nie raz się tak zastanawiam po co toczycie takie pyskówki? Do osób wielce pokrzywdzonych, jeśli Wam tak źle, sami twórzcie i będziecie spokój. Ja problemu nie widzę. Temat był nie raz poruszany.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej