Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Przygotowana Stacja PKP

<< < (10/12) > >>

youBy:
Oj Sawi, dym na forum jest bardzo ciekawą formą rozrywki, szczególnie gdy się podchodzi do tego na luzie :D

skbart:

--- Cytat: Sawi w 09 Grudnia 2011, 21:12:08 ---Dajcie już spokój, bo w tym wypadku racja jest po dwóch stronach, a nawet jak jej nie ma to trzeba się z tym pogodzić. Jedna strona nie przekona drugiej i tyle. Tylko nie raz się tak zastanawiam po co toczycie takie pyskówki?

--- Koniec cytatu ---

Bo za każdym razem jest tak samo, ktoś nowy się pojawia i od razu dostaje po głowie!
Ciekawy jestem jakie by były komentarze gdyby coś takiego pokazał Ra, albo Benek z całym szacunkiem dla ich ciężkiej pracy.
A po co pyskówki, w końcu po to jest forum że by GRZECZNIE wypowiedzieć swoje zdanie :) z lekką dozą ironi.

Sawi:
Zgoda, tylko zapewne się zgodzisz, że każdy z nas pracuje na tak zwane dobre imię i swoją opinię. @Ra to dla mnie mega mózg dzięki, któremu exe wyszło z zastoju. Naprawił sporo bolączek dręczących je od dawna i dodał mnóstwo ulepszeń i tak sądzę nie od dziś. Benny to koleś, który pozytywnie zaskakuje i stara się jak  może, mało tego nie raz nawet coś robi ponad stan :). Ma swój udział w rozwoju symka i to się chwali. Nie jest tak samo uwierz. Jedynie jest taka samo pod względem, że przybywa narzekaczy, ale jak zwykle chętnych rąk do roboty garstka.

skbart:
O! właśnie widać jak Szogun pracuje na swoje dobre imię ... Jakoś mnie to nie urzekło.

Widzę że zmodyfikowałeś swój post, źle mnie nie zrozum, ja nie narzekam, ja i tak podziwiam ludzi którzy mają czas na rozwijanie symulatora. Ja narzekam na ludzi którzy krytykują z definicji każdego kto chce coś zrobić lub zaproponować a nie są to osoby z "kółka różańcowego".

Sawi:
Nie jestem adwokatem Bartka, ale coś Wam powiem, zejdźcie już z niego. Chłopak już jest nieźle sfrustrowany i widzę, że powoli dojrzewa. Wcześniej za nim nie przepadałem, to fakt i nie ukrywam tego, ale teraz widzę, że się serio stara. W młodości robi się różne głupoty. Sam byłeś młody więc wiesz jak to jest. Co do modeli tej stacji to faktycznie w Maszynie ona nie bardzo ma prawo bytu. Jeśli ten zapał kolegi @krzyk4m nie jest słomiany to zrozumie tą nazwijmy krytykę i się nie podda i z czasem dojdzie do perfekcji, ale na to potrzeba czasu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej