Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Przygotowana Stacja PKP
youBy:
Waść kulą w płot strzelił, gdyż fakty pewne (niezatajone i powszechnie dostępne w tym przybytku) świadczą o tym, iż wypowiedź ta (jako odpowiedź na cytat 1) absolutnie nie ma uzsadanienia w stosunku do Mości Szoguna. Jednocześnie stwierdzam, iż nie ma uzasadnienia pomijanie końcówek fleksyjnych w poszczególnych słowach, ponieważ o prostocie języka to nie świadczy, zaś zrozumienia możliwość nielicho utrudnia.
Mógłbyś też Waść zadbać o czytelność swych słów oraz pewne uporządkowanie, gdyż podane powiązania z wypowiedziami innych obecnych tutaj Gości wprowadzają w błąd i przypisane są one nie tym, którym powinny.
szogun:
--- Cytat: skbart w 09 Grudnia 2011, 20:37:43 ---widać że trzeba do Ciebie mówić prosty język bo Ty nie rozumieć ... może Ty wrócić lepiej szkoła!!
--- Koniec cytatu ---
Może Ciebie coś ominęło skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
--- Cytat: skbart w 09 Grudnia 2011, 20:37:43 ---masz maturę?
--- Koniec cytatu ---
Matura to bzdura!
Benek:
Problem polega na tym, że nie ma tu chętnych, by głaskać ludzi, którzy chcą coś zrobić. Ci co coś potrafią mają swoją robotę, mogą pomóc w razie problemu, ale nie będą się rozwodzić nad modelami nie pasującymi do MaSzyny. Od razu dają takim userom zimny kubeł wody na wstępie. Ci co z kolei nie tworzą, zaczynają bronić tych co rzekomo chcieliby coś stworzyć. Gdyby tylko sami tworzyli, to też by się nie głaskali z jakimś użytkownikiem, który chciałby coś zrobić i może się obrazi, a może nie.
Zobaczcie odpowiedź youBy na drugą moją wiadomość, którą napisałem na tym forum po rejestracji: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,14188.msg147205.html#msg147205
Wielu poczułoby się oburzonych, że jak to! Że kolega nie odpowiedział!. A ja to zlałem, robię swoje, widziałem się nieraz z youBy i to równy gość. Trzeba po prostu nie być babą, tylko wziąć się do roboty.
Patrykos:
--- Cytat: Benek w 09 Grudnia 2011, 20:54:26 --- A ja to zlałem, robię swoje, widziałem się nieraz z youBy i to równy gość. Trzeba po prostu nie być babą, tylko wziąć się do roboty.
--- Koniec cytatu ---
Bo youBy tak ma, że jak mu się nie chce tłumaczyć to woli robić sam, po swojemu. :D
youBy:
Po prostu ktoś kiedyś tyle wstawił, nie wiadomo skąd, jak i dlaczego. Jeśli by było wiadomo, nie omieszkałbym zostawić chociaż wskazówki bądź odpowiedzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej