Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Poradnik 3DS MAX I MAYA firmy autodesk

<< < (2/4) > >>

Benek:
Nie jest, w Twoim przypadku byłoby to bardzo dobre, gdyż masz możliwość sfotografowania wszystkiego czego tylko zapragniesz.

Sawi:
Ja mam natomiast pytanie, co dokładnie Krzyśku masz na myśli pisząc jeden z lepszych salonów prasowych? Chodzi mi o to, gdzie można to cudeńko nabyć. Szczerze to nie przeglądam prasy poza darmowym Metrem i Echo dnia czasem.

Cesky Kretek:

--- Cytat: Krzysiek626 w 05 Grudnia 2011, 22:33:51 ---(...) dla studentów i uczniów, czyli mam nadzieję że dla w większości z Was, program można używać bezpłatnie. Warunkiem jest rejestracja konta na stronie http://students.autodesk.com/ Należy zarejestrować tam konto i podać nazwę uczelni w której się uczymy. (...)

--- Koniec cytatu ---
To nie do końca takie proste. Trzeba posiadać maila w domenie @edu..... albo zarejestrować się i oczekiwać na akceptację osoby upoważnionej z danej uczelni. I tu uwaga - nie wszystkie uczelnie, oraz na nie wszystkich kierunkach jest możliwe przystąpienie do programu 'Autodesk Students'.

Quark-t:
@Sawi - po prostu popytaj w kioskach. W warzywniaku pod domem może nie być, ale jakieś Kolportery, In medio, Ruch, kioski przy bardziej głównych przystankach... Gdzie te czasy, gdy człowiek latał od jednego kiosku do drugiego i szukał nowego [baczność] "Secret Service albo "Top Secret"[spocznij]...

Sawi:
Dzięki @Qaurk-t popytam. Co do czasopisma Secret Service oczywiście je kojarzę, było to dużo poradników do gier i nowinek na temat Amigi :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej