Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Poradnik 3DS MAX I MAYA firmy autodesk
Krzysiek626:
Jeśli szkoły nie ma na liście firmy, należy dodać ją do bazy firmy. Firma może poprosić także o dokument potwierdzający status studenta czy nauczyciela. Ale to przecież jest normalne, tym bardziej że płatna wersja programu to minimum 1500zł.
Ja kupiłem książeczkę w dużym kiosku z prasą mieszczącym się w budynku. Parter, spore pomieszczenie, samoobsługa. W wolno stojących budach mają zwykle mniejszy asortyment, ale i tu jak zwykle są wyjątki.
Quark-t:
--- Cytat: Sawi w 05 Grudnia 2011, 22:56:34 ---Dzięki @Qaurk-t popytam. Co do czasopisma Secret Service oczywiście je kojarzę, było to dużo poradników do gier i nowinek na temat Amigi :).
--- Koniec cytatu ---
[chwalpost] A plecak od nich służy mi do dziś, choć już lekko wypłowiał. A pewnej firmy na "C" ucho urwało się po drugim użyciu. To były czasy...
LHS_ST40S:
Można zrobić pewien myk, tak jak ja kilka miesięcy temu, znaczy zarejestrować się na Autodesk jako bezrobotny. Wersja students jest dla studentów, nauczycieli/wykładowców i właśnie dla bezrobotnych. Nie do końca jest to tak na zawsze - jest na ileś dni, jednak skąd wiecie czy za kilka lat nadal będziecie skrobać w 3ds max. Licencja w/w jest też na inne produkty np. AutoCAD, zatem można kilka rzeczy jednocześnie od nich mieć. Ja osobiście i tak używam dalej wersji 9, bo na 2012 komp prawie zawału dostaje jeśli nie przełączę się z DirectX'a na OpenGL.
matek123:
W 3ds max 2012 część maszynowych skryptów nie działa (nie ładują się pliki .scn).
kacp3r:
Z tego co sprawdzałem (rejestrowałem się na mojego studenckiego maila z PG), to można pobrać 3 wersje 3DS'a: 2010, 2011, 2012. Ja przy rejestracji nie miałem problemów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej