Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Sceneria w 3ds Max - niewyjaśnione kwestie

<< < (24/138) > >>

Benek:
Pomyślę o tym, z początku miałem się tylko nauczyć robić trasę, nie wiem też czy tak krótka sceneria zostanie zaakceptowana do publikacji. Wiem, że będzie można na niej zrobić minimum dwa scenariusze na co najmniej pół godziny. Wychodzę z założenia, że liczy się jakość, a nie ilość.

AtapiCl:
Znaczy - tu wychodzi jeden z problemów 3dsa. Ręcznie jest b. ciężko bawić się w takie rzeczy. No i trzeba o tym myśleć na samym początku przy układaniu samych torów.

Benek:
Nie wszystkie tory jeszcze są ułożone. Ale jak ułożę wszystkie, to będzie to już coś koło 15 km.

CTL:

--- Cytat: Benek w 03 Grudnia 2011, 02:40:59 ---
--- Cytat: bohunIC w 02 Grudnia 2011, 21:26:48 ---Wszystko fajni, ladnie, ale jak mi pokazecie plynnie zrobione przejscie ''miedzy texturami'' na luku to nienazywam sie Bohun :)

Proste odcinki, rownolegle to nie problem, a wiadomo ze trasa to nie prosta :/ Sam sie glowie nad tym i niestety ale z mizernym rezultatem.

--- Koniec cytatu ---
Postanowiłem przyłożyć się i zrobić bardziej plastyczne tereny. Często w MaSzynie są one kanciaste.
Na koniec chciałem powiedzieć, że pierwsza wersja trasy będzie miała coś koło 7 km. Założenie było takie, by była jakościowo najlepsza, dodatkowo ma posiadać klimat przemysłowy oraz bardzo dobre scenariusze. Chcę się sprawdzić i pokazać, że nie liczy się długość scenerii, a inne aspekty. W dalekiej przyszłości mam nadzieję rozbudować scenerię.

--- Koniec cytatu ---

Przemysł - tak to jest to czego mi do szczęścia brakuje, ponieważ są to klimaty które lubię, robiłem kiedyś jakieś budynki kopalni itp., pewnie były by do poprawy ale jak byś chciał napisz na PW to udostępnię, lub jak będę miał sam czas zajmę się poprawkami i podeślę.

Rozi:
CTL, a nie masz modeli domów?

PS. Ja też bym prosił te modele co masz :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej