Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Potrzebne zdjęcia na tekstury SU46.
Rudzik:
Pisałem już nawet osobny wątek ale bez żadnego odezwu, więc sam nie wiem czy jest sens... Potrzebuję jak najwięcej zdjęć poglądowych z maszynowni SU. Zdjęcia dosłownie wszystkiego ścian, prądnic (głównie pomocniczej i grzewczej) szaf, przedziału sprężarki i samej sprężarki, ramy pneumatycznej, sufitu z tłumikami. Z góry dzięki.
Mógłby ktoś coś teraz napisać bo raczej nie liczę ma szybką odpowiedź a nie chcę by temat spadł:)
Podpinam.
Stele:
Mapy refleksowe sie nie wpliczaja. Czwarta ci odpada tylko, jak masz tablice relacyjna, co w SU nie wystepuje. Jednak zawsze im mniej tekstur, tym lepiej. W jakim celu lowpolyinterior na wymiennej? Jak zmienia sie kabna, to i tak masz inne mmd, w ktorym mozesz na sztywno podpiac dedykowane do tej kabiny lowpolyinterior.
matek123:
Jest okazja na rozsądny zmienny low poly int. Można zrobić 2-3 tekstury wymienne tekstury i za pomocą plików tekstowych .mat przypisać je do poszczególnych modeli.
Rudzik:
No już kurczę nie wiem jak mam Was zachęcić do tego byście podsyłali mi jakiekolwiek materiały zdjęciowe na temat SU46 jakie macie w swoich zasobach... Właśnie dzięki waszym zdjęciom lokomotywa stanie się jeszcze bardziej szczegółowa i zbliżona do fizycznych oryginałów. Ślijcie co macie, ogólne, detale, poglądy... dosłownie wszystko.
Ja tym czasem kończę wózek.
Sawi:
A to co mi kiedyś podsyłałeś masz?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej