Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne zdjęcia na tekstury SU46.

<< < (18/22) > >>

Rudzik:
Do mnie trzeba jaśniej ;)

Sawi:
Jaśniej foldery z zdjęciami numerów 010, 022, 033, 034, 037, 039, 043, 047, 048, 049 i 054 + jakieś foty kabiny.

Rudzik:
To wszystko mam:) Po prostu potrzeba więcej, więcej i jeszcze raz więcej:) Bo ktoś może mieć uchwycone detale których nie mam na moich obecnych zdjęciach.

Pierog_SU42:

--- Cytat: Pierog_SU42 w 02 Listopada 2015, 21:27:25 ---Może zrobić taką akcje jak z taborem wąskotorowym i rzucić ogłoszenie na Fb są potrzebne zdjęcia ?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: macius5991 w 02 Listopada 2015, 22:50:50 ---Można zrobić. Zapodajcie jakąś zachęcającą grafikę z etapu modelowania oraz opis potrzebnych zdjęć, to bez problemu wrzucę. Fakt, w przypadku wąskiego toru spłynęło trochę materiału :)

--- Koniec cytatu ---

Taki pomysł dla przypomnienia jeśli chcesz @Kacu więcej fot.

Rudzik:
Z tego co pamiętam twój pierwszy cytat już był realizowany i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Ale można spróbować jeszcze raz.
Trzeba się ratować Facebookiem bo na tym forum nie ma co na materiały liczyć, już się o tym nieraz przekonałem... Są ludzie oczywiście którzy pomogą, ale są też tacy którzy złote góry obiecują, a pytać kiedy wyjdzie to pierwsi...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej