Nie zrozumiałeś chyba. To co zostało udowodnione, to jedynie to, że aby dowiedzieć się, czy paczka zostanie dopuszczona do wydania, musisz ją najpierw poddać badaniom wykonywanym przez betatesterów. Aby to zrobić nie musisz być niczyim pupilkiem. Paczki wrzucone do testów są oglądane nie pod względem tego czy wrzucił ją czyjś pupilek, tylko pod względem tego, czy nie zawierają błędów, czy są zgodne z wytycznymi dla Twórców (wrzuć w szukajkę "wytyczne dla twórców" to znajdziesz) i czy ogólnie "dobrze" wyglądają. To ostatnie jest oczywiście kwestią gustu, ale ja osobiście, na podstawie wytycznych dla twórców nie widzę przeciwwskazań dla wydania czegoś co nie jest oparte o fotografie. Jestem w stanie sobie wyobrazić, że ludzie składający paczkę całościową nie dołączą takiej lokomotywy do niej, uznając, że nie wygląda tak dobrze, jak oczekują po paczce całościowej, ale to zupełnie inna sprawa niż dopuszczenie czegoś do działu publikacje.
A dodatkowo --- z tego co wiem, to nikt nie zabrania publikowania swoich dodatków poza forum. Taki opublikowany poza forum dodatek nie będzie miał wsparcia ze strony forum, ale z tego co kojarzę, sporej ilości ludzi nie przeszkadza brak takiego wsparcia...
Na koniec uwaga --- nie jestem ani betatesterem, ani administratorem. Nie kojarzę też oficjalnego opisu procesu wydania paczki i warunków innych niż te opisane w wytycznych dla twórców. Jeśli coś co napisałem jest niezgodne z prawdą, to prosiłbym "wiedzących" o sprostowanie.
Nic dodać, nic ująć.
Quark-t