Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Model lokomotywy SP32

<< < (4/8) > >>

CTL:
Pewnie zdjęcia się przydadzą, no i jak najbardziej wymiary.

SKP:
Więc oto link do nich, mam nadzieję że się nadadzą. http://eu07.pl/userfiles/20311/foto-rumun_hasler.rar

CTL:
Pulpit A można uznać za skończony, brakuje tylko prędkościomierza - na materiały wciąż czekam, następnie czas zabrać się za pulpit B oraz pozostałe elementy.

CTL:
Już dość długo się nic w temacie nie działo, niedawno wróciłem do modelu SP32 i co nieco dłubię w wolnym czasie. Jeśli chodzi o model kabiny zrobiony został już pulpit B oraz inne elementy kabiny, do zrobienia zostały jeszcze okna boczne, drzwi, ściany kabiny, oraz podpięcie wszystkich przełączników oraz nastawników tak aby się poruszały, efekty prezentuję poniżej. Jeśli chodzi o model lokomotywy to wymieniłem węże i sprzęgi na nowe, zrobić należało by też LOD, w przygotowaniu jest ponad 5 różnych tekstur dla tej lokomotywy. Problem leży po stronie dźwięków w sieci nie bardzo da się cokolwiek znaleźć, wprawdzie miałem kiedyś nagrane dźwięki z tej maszyny jeszcze dyktafonem na zwykłej kasecie ale nie mogę tego odnaleźć, jedynym ratunkiem mogłoby być wykorzystanie dźwięków z MSTS-a.

szogun:
Myślę że silnik da się jakoś sensownie zmiksować z istniejących już dźwięków.
[trollmode]Czekam z niecierpliwością na model :p[/trollmode]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej