Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Model lokomotywy SP32

<< < (5/8) > >>

Irek_Wd:
W Paczce Całościowej 2011 był model SP32 bez kabiny. Oczywiście nie chodzi mi o wykorzystanie modelu, ale dźwięki są naprawdę przyzwoite. Można by je wykorzystać. (Mam nadzieję, że autor starego modelu "Zemsty Ceaușescu" to czyta.)

EP08_015:

--- Cytuj ---W Paczce Całościowej 2011 był model SP32 bez kabiny
--- Koniec cytatu ---
No mój i to 2 wersje nawet z halogenami i bez.

CTL:
Prace nad kabiną powoli idą do przodu, zrobiona została już ściana boczna z oknami, pozostaje jeszcze zrobienie podłokietnika pod środkową szybą i powielenie wszystkiego po drugiej stronie, wtedy już będzie z górki.

EP08_015:
Juz ponad rok minal od ostatniego postu (16 Stycznia 2014) a 4 lata od pierwszego(10 Października 2011). Jak tam prace się posuwają? Może w czyms pomoc? Szkoda by tak to pozostawić zwłaszcza w takim stanie. może ktorys z naszych przodujących modelarzy to wykończy?

Moje stare w ramach przypomnienia wygladaja dziś tak. Oczywiście od dawna dostępne ale nie oficjalnie.

Wiem ze to trochę nie regulaminowe, ale mysle ze warto by się czegos dowiedzieć co z tym dalej. Żeby się nie powtorzyla sytuacja sprzed lat, jak to było kieys kilka screnow /rok i dalej nic.

EP08_015:
Skad zdobyles material? Podzielisz sie materialem foto na stara kabine?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej