Autor Wątek:  Problem z Multiplayer  (Przeczytany 3571 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oskar119

• Otrzymane polubienia: 0
Problem z Multiplayer
« dnia: 16 Września 2011, 11:37:27 »
Witam was drodzy użytkownicy mam problem z multiplayer co trzeba zrobić aby grac w oknie multiplayer były podane takie oto informacje  adres IP-127.0.0.1 Numer Portu servera 42400 Login użytkownika wpisałem Mój login hasło dostępowe wpisałem swoje hasło które podaje przy logowaniu się na forum i wywala błąd połączenia nie znaleziono servera więc proszę o pomoc z góry dziękuje.

Regulamin, zakazy punkt 10.

REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 16 Września 2011, 18:39:47 wysłana przez REWIZOR »

Offline chemik35

• Stacja Płock Trzepowo
  • Otrzymane polubienia: 6
Odp: Problem z Multiplayer
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Września 2011, 13:01:34 »
Opcja multiplayer nie jest obecnie skończona i aktywna, mimo że w starterze pojawił się do niej guzik. Póki co trwają nad nim prace i nie wiadomo, kiedy będzie można z niego skorzystać. To tyle w tym temacie póki co.

Offline Ra

• Zasłużony dla Symulatora
  • Ostatni gasi światło...
    • Instalator+Starter+Edytor
  • Otrzymane polubienia: 388
Odp: Problem z Multiplayer
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Września 2011, 13:22:43 »
Ostanie zmiany w Rainsted pozwalają na obsługę wielu zalogowanych użytkowników, ale wymagają EU07.EXE w wersji co najmniej 231, która jeszcze nie została wydana. Na chwilę obecną działa sterowanie zwrotnicami i semaforami w sceneriach, ale nie ma chętnych do opracowania przebiegów i zależności. Sam się za to nie zabiorę, gdyż ma to u mnie niski priorytet w porównaniu do innych rzeczy (np. rozwoju edytora i ulepszenia AI).
¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯ Ra

Polecam: kręgarz Wojciech Walczak, projekt masarni