Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Quark-reaktywacja

<< < (5/8) > >>

Kozi:

--- Cytat: "kowi" ---
--- Cytat: "Kozi" ---
Mi tam skręca na prawo i moge spokojnie wrócić do WK mało tego w WK zwrotnice są ustawione tak jak miał st44   na semaforze nadal sie pali S10 i dojeźdzam pod stacje mydelniczka!!!
--- Koniec cytatu ---

to chyba w oficjalnej wersji?? bez patyków a swoja droga jak dojechales do Mydelniczki?? skoro gagar jedzie do Skwarek ale tam niedojezdza?? bo ma czerwone na semaforze.
--- Koniec cytatu ---

Jakto jak zaraz za za tymi rozwalonymi torami(koło rzeczki) zwrotnice ustwiam na lewo i hejka do mydelniczki!!!oczywiście nie mam tej wersjii z patykami itd bo pszez to tylko AI głupieje!!!
--- Koniec cytatu ---
no dobra wiem ze masz wersje bez patyków ale dalej nie bardzo kojarze którą zwrotke przekladasz?? mozesz tak mniej wiecej wyjasnic ktura to:>??

Pozdrawiam Maciek :)
--- Koniec cytatu ---

KowiEU:

Mi tam skręca na prawo i moge spokojnie wrócić do WK mało tego w WK zwrotnice są ustawione tak jak miał st44   na semaforze nadal sie pali S10 i dojeźdzam pod stacje mydelniczka!!!
--- Koniec cytatu ---

to chyba w oficjalnej wersji?? bez patyków a swoja droga jak dojechales do Mydelniczki?? skoro gagar jedzie do Skwarek ale tam niedojezdza?? bo ma czerwone na semaforze.
--- Koniec cytatu ---

Jakto jak zaraz za za tymi rozwalonymi torami(koło rzeczki) zwrotnice ustwiam na lewo i hejka do mydelniczki!!!oczywiście nie mam tej wersjii z patykami itd bo pszez to tylko AI głupieje!!!
--- Koniec cytatu ---
no dobra wiem ze masz wersje bez patyków ale dalej nie bardzo kojarze którą zwrotke przekladasz?? mozesz tak mniej wiecej wyjasnic ktura to:>??

Pozdrawiam Maciek :)
--- Koniec cytatu ---

na trasie kac-mydelniczka jest fragment jednotorowy koło takiej rzeczki za tom rzeczką tory sie rozwidlają i są jusz dwie pary szyn i to skręcam w lewo bo na tych prawych stoi gagarin i jak pisałem dojeźdzam do mydelniczki!!!
--- Koniec cytatu ---

Kozi:
a nie do skwarek czasem??

dalej nie wiem któredy to jezdzisz :P

Radkos07:
Tomi ładnie to wymyśliłeś z tym sygnałem zastępczym w Wielkim Kacu. Panowie maszyniści oto problem: z jaką prędkością należy wyjeżdżać z Wielkiego Kaca? Jak należy się zachować przy wygaszonych semaforach? Kto wie, ręka do góry...

ET22_RULZ:

--- Cytat: "Radkos07" ---Tomi ładnie to wymyśliłeś z tym sygnałem zastępczym w Wielkim Kacu. Panowie maszyniści oto problem: z jaką prędkością należy wyjeżdżać z Wielkiego Kaca? Jak należy się zachować przy wygaszonych semaforach? Kto wie, ręka do góry...
--- Koniec cytatu ---

Wygaszony semafor traktuje sie jak sygnal watpliwy. Wyjechac/wjechac mozna tylko na rozkaz pisemny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej