Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Quark-reaktywacja
Radkos07:
--- Cytuj ---Wyjechac/wjechac mozna tylko na rozkaz pisemny.
--- Koniec cytatu ---
Tak zgadza się. A prędkość jazdy? według mnie w tej sytuacji 20km/h do pierwszego poprawnego semafora. Natomiast w rzeczywistości byłoby to chyba tak zrobione że wygaszone byłyby wszystkie do Dejaw oraz unieważnione na rozkaz pisemny i jazda z 40km/h do końca zwrotnic a potem z rozkładową...
Szmytek:
--- Cytat: "Radkos07" ---
--- Cytuj ---Wyjechac/wjechac mozna tylko na rozkaz pisemny.
--- Koniec cytatu ---
Tak zgadza się. A prędkość jazdy? według mnie w tej sytuacji 20km/h do pierwszego poprawnego semafora. Natomiast w rzeczywistości byłoby to chyba tak zrobione że wygaszone byłyby wszystkie do Dejaw oraz unieważnione na rozkaz pisemny i jazda z 40km/h do końca zwrotnic a potem z rozkładową...
--- Koniec cytatu ---
Nie jechałem na tej trasie, ale z tego co czytam to wygaszone są semafory SBL. W takim przypadku zatrzymujesz się przy semaforze, Rp1 i 20 km/h obserwując szlak itd. do następnego. Jak następny też ciemny, to hamujesz, Rp1 i dalej 20. I tak aż do minięcia czołem pociągu jakiegoś działającego.
Inter City:
Możnaby w pisemnym wrzucić 40 na odcinkach gdzie semafory są wygaszone a potem rozkładową jak już jest ten dobry SBL
Tomi:
Jak wyjezdzasz na zastepczy to obowiązuje 40 km/h do najblizszaego SBLa, ktory jest wygaszony, wiec dalej jest tak jak Szmytek pisal.
Zastepczy jest wlasnie dlatego, ze nastepny semafor jest ciemny, wiec na wyjazdowym z WK nie mozna podac innego sygnalu.
Inter City:
W moim E1 (starym bo 30 letnim ale :) jest jak wół że jak wyjeżdzasz na sz na szlak z SBL to lecisz 20km/h aż do otrzymania zielonego, a to że tutaj są dwa ciemne to wcale nie znaczy ze SBL nie ma... no chyba że się mylę to mnie wyprostowac :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej