Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Quark-reaktywacja

<< < (4/8) > >>

Kozi:
no i ten cholerny SN niema nawet zamiaru ruszac ale jego sobie mozna podarowac :/

PS szkoda ze nie mozna swiateł ustawić tak jak w rzeczywistosci :(

KowiEU:

--- Cytat: "Kozi" ---dlaczego jak wracamy ze skladem towarowym z Dejaw to jedziemy po torze niewłaściwym?? tzn. po tym na którym stoi sieciowiec i przez to nie mozna wrócić do WK
--- Koniec cytatu ---

Mi tam skręca na prawo i moge spokojnie wrócić do WK mało tego w WK zwrotnice są ustawione tak jak miał st44   na semaforze nadal sie pali S10 i dojeźdzam pod stacje mydelniczka!!!

Kozi:

--- Cytat: "kowi" ---
--- Cytat: "Kozi" ---dlaczego jak wracamy ze skladem towarowym z Dejaw to jedziemy po torze niewłaściwym?? tzn. po tym na którym stoi sieciowiec i przez to nie mozna wrócić do WK
--- Koniec cytatu ---

Mi tam skręca na prawo i moge spokojnie wrócić do WK mało tego w WK zwrotnice są ustawione tak jak miał st44   na semaforze nadal sie pali S10 i dojeźdzam pod stacje mydelniczka!!!
--- Koniec cytatu ---

to chyba w oficjalnej wersji?? bez patyków a swoja droga jak dojechales do Mydelniczki?? skoro gagar jedzie do Skwarek ale tam niedojezdza?? bo ma czerwone na semaforze.

:
Fajna trasa, ale na początku za długo się czeka.

KowiEU:

--- Cytat: "Kozi" ---
--- Cytat: "kowi" ---
--- Cytat: "Kozi" ---
--- Koniec cytatu ---

to chyba w oficjalnej wersji?? bez patyków a swoja droga jak dojechales do Mydelniczki?? skoro gagar jedzie do Skwarek ale tam niedojezdza?? bo ma czerwone na semaforze.
--- Koniec cytatu ---

Jakto jak zaraz za za tymi rozwalonymi torami(koło rzeczki) zwrotnice ustwiam na lewo i hejka do mydelniczki!!!oczywiście nie mam tej wersjii z patykami itd bo pszez to tylko AI głupieje!!!
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej