Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Film Instruktażowy: Ruszanie Elektrowozem

<< < (3/3)

Sawi:
@kurak303E tylko zapomniałeś o jednej rzeczy, że to ma byś filmik instruktażowy, a nie film trwający od 15 do 30 minut.

EU07-457:

--- Cytat: Sawi w 13 Lipca 2011, 10:19:51 ---@kurak303E tylko zapomniałeś o jednej rzeczy, że to ma byś filmik instruktażowy, a nie film trwający od 15 do 30 minut.

--- Koniec cytatu ---

Nie sposób się z Tobą nie zgodzić, jednak nie można zapominać o fachowym nazewnictwie. Myślę, że jeśli kogoś zainteresuje "wysoki rozruch" czy "przełącznik nastawienia hamulca" z pewnością będzie w stanie doczytać pogłębiając tym samym swoją wiedzę.

Sawi:
Jasne z tym się jak najbardziej zgadzam. Tylko należy pamiętać o tym by mimo wszystko nie był to zbyt długi filmik :). Wiesz tak co by nie był zbyt długi i nużący. By oglądający go sobie nie myślał "ehhh kiedy będzie koniec, bo mnie to już nudzi" Czyli reasumując pouczający jak najbardziej, ale nie za długi. Takie tak zwane 5 minut wydaje mi się, że w zupełności powinno wystarczyć ;).

adzik:
Witam!
Jako, że miałem problemy natury sprzętowej (kasacja sprzętu) i zmuszony byłem odkurzyć mojego 8-letniego stacjonarnego staruszka i wywalczyć z nim posłuszeństwo w kwestii renderingu wideo co udało mi się dzisiaj rano. Efektem moich prac jest wypuszczenie wersji RC1 Części 3 serii filmów instruktażowych.
Bardzo proszę o fachowe uwagi, tudzież przypomnienie o czymś co miałem zrobić a tego nie zawarłem na filmie (jak wiadomo, mogłem coś usunąć bądź pracować z kopią nie tej wersji - bo była przywracana z backupu)

LINK:

P.S. Udało mi się wyeliminować "skakanie" kranu, co było dość zabawne, aczkolwiek zupełnie niedopuszczalne w wersji finalnej.

Sawi:

--- Cytat: adzik w 17 Lipca 2011, 19:06:36 ---P.S. Udało mi się wyeliminować "skakanie" kranu, co było dość zabawne, aczkolwiek zupełnie niedopuszczalne w wersji finalnej.

--- Koniec cytatu ---
No nie do końca się to udało wyeliminować z tego co widziałem oglądając wersje 0.96, ale na pewno jest już lepiej :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej