Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Film/tutorial instruktarzowy "Uruchomienie EU07" (Było: Wasze filmy z symkiem w roli głównej)
MaciejM:
Moim zdaniem na próżno jest w tej chwili robić poradniki tego typu, ponieważ wszystko jest świetnie opisane na forum i wyświetlane podczas uruchamiania symulacji. W dodatku takie marne poradniki... Edit.: A styl wykonania filmu to już zupełnie inna bajka :)
mkbrzeg:
Poradniki powstają po to aby komuś pomóc. Skoro wszystko jest na forum i ktoś to czyta i dalej tego nie rozumie może sięgnąć po tutorial. Jeśli natomiast założy temat na forum zostanie zwyzywany , że tysiąc pięćset razy było i dostanie w najlepszym wypadku tylko ostrzeżenie. Także tyle a poradniki w prostym wykonaniu są skierowane do prostych użytkowników. Przecież nie będziemy robić pełnometrażowych filmów skoro to jest takie proste. Przepraszam , że to napisałem myślę , że nikt się nie poczuł tym urażony. Na koniec widzę , że schodzimy z głównego wątku tego tematu.
Wokulski:
Skoro chcesz pomóc innym, to zrób to prawidłowo.
Sawi:
Panowie profesjonaliści zapomnieliście tylko o jednym, że @mkbrzeg jednak jakiś wysiłek włożył by zrobić ten swój mini poradnik, a wy nic tylko krytykujecie. Widzę, że filmik usunięty. Gratuluję dopięliście swego. Ja napisałem wprost jakie mam uwagi i autor je zaakceptował. Zamiast krytykować było udzielić porad i co według Was można było w tym filmiku ulepszyć, a tak nastawiliście się na anty i po filmiku, został usunięty. Nie podoba mi się takie traktowanie.
Benek:
--- Cytat: Sawi w 24 Czerwca 2011, 00:15:02 ---Zamiast krytykować było udzielić porad i co według Was można było w tym filmiku ulepszyć
--- Koniec cytatu ---
I takich właśnie porad Koledze udzielono. Widocznie stworzy lepszy film, a ten z błędami usunął, by nie mieszać początkującym.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej