Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Film/tutorial instruktarzowy "Uruchomienie EU07" (Było: Wasze filmy z symkiem w roli głównej)

(1/11) > >>

mkbrzeg:
Mój mini poradnik jak ruszyć EU07:

Polecam oglądać w jakości 720 HD. Dzięki od razu za uwagę , w filmie pokazałem jak włączyć wysoki rozruch ale przy jeździe luzem jest do niczego nie potrzebny.

Wydzielone i przeniesione --- myślę, że zasługuje na to (mam nadzieję że ostateczna wersja filmu będzie naprawdę bez zarzutu).

Kamils

Sawi:
@mkbrzeg troszkę mimo wszystko dziwny ten poradnik. Najpierw radzisz podnieść pantografy i załączyć reflektory, a  dopiero potem zasiąść za nastawnikiem wciskając F4. Reszta ujdzie, ale z tego co widziałem radzisz wcisnąć na numerycznej kropkę, czyli dać popełnienie i potem nie wspominasz już ani słowy o tym by przestawić kran na pozycję jazda wciskając 4 na numerycznej. Taki ten poradnik jednak mimo wszystko niedopracowany.

szogun:
Opis sterowania jest zawarty w readme.html, więc po co kolejny film pokazujący jak uruchomić siódemkę?

mkbrzeg:

--- Cytat: Sawi w 23 Czerwca 2011, 18:10:54 ---@mkbrzeg troszkę mimo wszystko dziwny ten poradnik. Najpierw radzisz podnieść pantografy i załączyć reflektory, a  dopiero potem zasiąść za nastawnikiem wciskając F4. Reszta ujdzie, ale z tego co widziałem radzisz wcisnąć na numerycznej kropkę, czyli dać popełnienie i potem nie wspominasz już ani słowy o tym by przestawić kran na pozycję jazda wciskając 4 na numerycznej. Taki ten poradnik jednak mimo wszystko niedopracowany.

--- Koniec cytatu ---

Dzięki za cenne uwagi - jednak trochę go źle zrobiłem :(
@Szogun po co się spinasz niepotrzebnie wiem , że opis jest zawarty w readme. To tylko temat Screeny i dodałem swój filmik.

MaciejM:
Bardziej ambitni wczytają się w Readme, ci leniwi wklepią w YouTube'a "Jak ruszyć EU07".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej