Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

SP45

<< < (8/11) > >>

EP08_015:
Z powyzszego rysunku wynika to, iz mam dobre kolo nastawnika. Moze akurat w tej wersji kabiny bylo jakies inne kolo. St44 bardzo ciekawy link do tych pdf. Mze pozniej zrobimy SM30 bo ztcw Sakorius do tej pory nie wypowiedzial sie w sprawie swojego modelu SM30. Oczywiscie na bazie tego powstala by takze SP30. Gdybym przy okazji tego watku mial podac najblizsze dlugoterminowe plany to by wygladalo by tak:

1. dokonczenie sp45
2. wykonanie wersji sp45 z lat produkcyjnych byc moze z kabina o ile znajdzie sie sporo materialu
3. wykonanie 2 wersji kabin sp32
4. wykonanie kabin w 2 wersjach dla modeli em10
5. wykonanie modelu z kabina dla sm i sp30
I to by bylo tyle. Oczywiscie wszelkie materialy mile widziane.

Wracajac do sprawy SP45, prosilbym jakiegos zdolnego teksturowca lub kogokolwiek innego o zrobienie jakiegos sensownego repaintu z jakiejs su45. W teksturach od zawsze bylem kiepski. Ktos nowy ma okazje sie wykazac. Z kolei z ta tekstura co jest, nie ma sensu dawac tego kolegom z beta, bo w obecnym czasie z powodu jakosci, dodatek ten zostalby na dziendobry odzucony.

Sakorius:

--- Cytat: EP08_015 w 25 Czerwca 2011, 10:23:37 ---(...)Mze pozniej zrobimy SM30 bo ztcw Sakorius do tej pory nie wypowiedzial sie w sprawie swojego modelu SM30. Oczywiscie na bazie tego powstala by takze SP30.
--- Koniec cytatu ---
Model SM30 jest gotowy w 99%, kabinę wykona @Patrykos. Jeśli ktoś ma zdjęcia na tekstury SP30 z Kościerzyny (może @WSK?), to powoli może przesyłać nam zdjęcia.

MuNiO:
Posiadam książke od lokomotywy SM30, jak będzie coś potrzebne to poskanuje.

WSK:

--- Cytat: Sakorius w 25 Czerwca 2011, 11:51:38 ---SP30 z Kościerzyny (może @WSK?), to powoli może przesyłać nam zdjęcia.

--- Koniec cytatu ---
Nie mam niestety. Brak czasu nie pozwala mi się wybrać do skansenu.

matek123:
Witam. SM30 w malowaniu cargo stoi w lok. W-wa Odolany. Z tego co słyszałem to nie wyjeżdżają nią poza teren szopy więc szanse na spotkanie jej są duże. Niestety nie mogę załatwić zdjęć na tekstury bo nie mam jeszcze 18 lat więc mnie by nie wpuścili.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej