Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
SP45
ST44-003:
Mam akurat dostęp do książki SP45 i SU46 pana Piątka. Może coś tam się znajdzie.
O proszę, opis kabiny SP45 się znalazł (wersja jak dla SP45-139 czyli taka jak na zdjęciach ;))
EDIT: Przy okazji http://chomikuj.pl/gargo/Lokomotywy+spalinowe/Lokomotywy+spalinowe+serii+SM40+SM41,398373539.pdf polecam ten link ;)
piotrek0804:
@EP08_015 Taka mała sugestia ode mnie , zmień numer lokomotywy (no chyba, że ta tekstura służy tylko do testów pudła i nie zamierzasz wydać jej w paczce), gdyż tekstura jest z ryflowanymi bokami, a SP45-005 (a później SU45-005) ich nie miała. Pozdro i powodzenia w pracach.
Niebugoclaw:
Przepraszam za OT, ale co można rozumieć przez "przycisk dzwonka telefonu"? Zawsze mnie to zastanawiało.
ST44-003:
Te lokomotywy miały być przystosowane do telefonicznego kontaktu z obsługą pociągu. To znaczy, że z wagonu kierownik pociągu miał się komunikować z maszynistą, niestety projekt ten nie wypalił i w lokomotywach się tego nie stosuje (z wyłączeniem EP09 gdzie telefony w czasie ostatnich napraw zaczęli montować). Tyle mówi mi moja wiedza. Na ile to jest prawdą tego niestety nie mogę powiedzieć.
Wokulski:
Zaczęli montować, ale także nic dalej. Są telefony ale jako atrapa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej