Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Linia 61 - nowa misja

<< < (11/21) > >>

Sawi:
Aaaa jak tylko filmik pokazowy to inna bajka w takim razie :). Zarzucaj śmiało. Źle Cię zrozumiałem sorki.

wysek44:

--- Cytat: Sawi w 14 Stycznia 2012, 13:36:20 ---Aaaa jak tylko filmik pokazowy to inna bajka w takim razie :). Zarzucaj śmiało.

--- Koniec cytatu ---

Mam tylko demko Frapsa, więc nagrywanie całej trasy i montaż w WMM to byłaby katorga. Aczkolwiek jak uporam się ze wszystkim, to wrzucę film z pełnego przejazdu. A właściwie to jaka jest szlakowa na L053? A filmik już publikuje się w WMM, za jakieś parę minut wrzucę na YT.

Sawi:
Nie wiem czy jest stała szlakowa na lo053, bo jakby nie spojrzeć jest też tam trochę ograniczeń, ale strzelam, że wynosi ona pomiędzy 100 a 120km/h.

wysek44:
I to mnie zastanawia najbardziej. Czy jechać przepisowo, czy też tak, jak wskazuje W27? Wszak znam przepisy, ale nie jestem wstanie tak długo siedzieć przed kompem, by przejechać przepisowo cały szlak od Dębicy do Sandomierza. Na filmie zresztą to będzie widać, jak rozpędzam EP08 do tych 120km/h xD,

od Tunelu do pewnego punktu za Brzezinami jest 100, a gdzie indziej to 60,80 lub 120

Sawi:
Dlatego napisałem, że ciężko stwierdzić jednoznacznie prędkość szlakową dla całej lo053. Co do w27 to wskaźnik ten oznacza miejsce zmiany i obowiązującą od tego miejsca największą dopuszczalną prędkość w km/h. Wiesz staramy się by symek był jak najbardziej zbliżony do rzeczywistości i nie raz to wymaga poświeceń, czyli godzin spędzonych za symkowym kieratem przestrzegając przepisów oczywiście :). Możesz z robić tak, część przejedziesz i pauza potem robisz coś tam i wracasz i tak w ten sposób powinieneś przejechać swój scenariusz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej