Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Linia 61 - nowa misja

<< < (10/21) > >>

wysek44:

--- Cytat: szogun w 14 Stycznia 2012, 10:37:26 ---X Z Y to przybliżona pozycja w jakiej dźwięk ma być umieszczony np.

--- Kod: ----240.9 0.0 327.7
--- Koniec kodu ---

--- Koniec cytatu ---

Ok, rozumiem. Na razie zapełniam stację w Dębicy lokami i wagonami. I przy okazji poprawię eventy.

Sawi:
@wyskek44, a mógłbyś zapodać jakieś screeny lub jakiś filmik jak to tak mniej więcej wygląda? Przyznam się szczerze, że jestem bardzo ciekaw.

wysek44:
Mogę coś sklecić, tylko @Sawi nie nastawiaj się na jakąś rewelację, wszak to moja pierwsza poważna próba stworzenia scenariusza (i sporo do zrobienia). A i filmik zrobię za dnia, żeby było coś widać. Dodałem tak z nowości 13 skład prowadzony przez AI.

Sawi:
Spokojnie, jak to mawiał ktoś tam kiedyś i większość z nas od czegoś trzeba zacząć, będzie dobrze. W dzień lo053 to w sumie profanacja scenerii, bo ona jest z założenia jej autora jest nocna wiesz o tym pewnie.

wysek44:

--- Cytat: Sawi w 14 Stycznia 2012, 13:24:23 ---Spokojnie, jak to mawiał ktoś tam kiedyś i większość z nas od czegoś trzeba zacząć, będzie dobrze. W dzień lo053 to w sumie profanacja scenerii, bo ona jest z założenia jej autora jest nocna wiesz o tym pewnie.

--- Koniec cytatu ---

Tak wiem. Sam odnalazłem wiele błędów o których ktoś tu pisał na forum. Ale to tylko filmik pokazowy, scenariusz będzie w nocy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej