Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Linia 61 - nowa misja
wysek44:
--- Cytat: Quark-t w 13 Stycznia 2012, 11:47:16 ---
--- Cytat: wysek44 w 12 Stycznia 2012, 15:16:39 ---1.Gdyż poprzedni został zamknięty.
--- Koniec cytatu ---
Ale PW działa i można go otworzyć, co czynię.
--- Cytat: wysek44 w 12 Stycznia 2012, 15:46:01 ---W moim zamyśle ta służba miała być tylko do użytku "dla mnie"
--- Koniec cytatu ---
a potem biadolenie "czemu nie ma w MaSzynie ...".
--- Koniec cytatu ---
Jak ukończę to mogę dać na testy, by ktoś zobaczył czy wszystko gra.
--- Cytuj ---Np. na L053 przydałaby się misja na skodę lub jamnika.
--- Koniec cytatu ---
No nie wiem Benek, wszak brutto-posp jest idealne na skodę lub jamnika, a i cieszy się sporym powodzeniem (z moich własnych obserwacji).
Benek:
To był tylko przykład. Równie dobrze może być i misja na Bałtyku. Ja osobiście nie przejechałem od A do Z tej służby. 6 godz. to za długo wg mnie.
wysek44:
--- Cytat: Benek w 13 Stycznia 2012, 18:00:32 ---To był tylko przykład. Równie dobrze może być i misja na Bałtyku. Ja osobiście nie przejechałem od A do Z tej służby. 6 godz. to za długo wg mnie.
--- Koniec cytatu ---
Też tak myślę. Ale przecież nikt nie karze jechać komuś od Dębicy do Jarkawek i dalej wykonywać tej misji, tylko kto gdzie może to dojedzie.
Zmiana kierunku:
Linia 61 na półeczkę, zaś zabrałem się dzisiaj za l053, narazie doszedłem do Tunelu i kawałek Brzezin też jest oeventowany. Pozostaje tylko dorzucić pociągi na odcinku Brzeziny-Sandomierz, posprawdzać eventy, poustawiac tabor na stacjach i scenariusz gotowy.
Wokulski:
Ale jednak jak się przejedzie całą misję to jest ta radość, że zawiozłeś węgiel czy też ludzi ;). A co do misji na ET41 czy też 181,182 nie martw się. Jest opcja przejścia z jednej maszyny do drugiej i to warto wykorzystać w nowych scenariuszach.
Benek:
Wysek, a będą dźwięki w Twoim scenariuszu? Bo żeś poleciał ostro, jak połowę trasy zrobiłeś w kilka godz. Mnie zazwyczaj scenariusz zabierał koło 1 miesiąca :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej