Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Karty pracy

<< < (3/4) > >>

CTL:
Łeee no Panowie prosze mi sie tu nie sprzeczac i nie odchodzić od tematu, a temat to --->Karty Pracy
Pozdrawiam

P.S. W najblizszym czasie przygotuje podobne druczki dla proby hamulca i rozkazy pisemne:-)

ET22_RULZ:

--- Cytat: "CTL" ---P.S. W najblizszym czasie przygotuje podobne druczki dla proby hamulca i rozkazy pisemne:-)
--- Koniec cytatu ---

Juz sa zrobione. ;) http://www.labkol.republika.pl/download.htm .
P.S.
www.szwederowo.net/~starscream/wzory <- mirror. republika.pl po parunastu sciagnieciach powinna pasc. ;)

Szmytek:

--- Cytuj ---Szmytek: nie spieraj się z ET22_RULZ, gwarantuje że zna on przepisy znacznie lepiej od Ciebie :) Toż to chodząca encyklopedia :)

--- Koniec cytatu ---

Ale ja mam E1 :) I przylkejałem karteczki ze zmianami m.in. właśnie ten niewłaściwy na przeciwny do zasadniczego i jeszcze parę innych głupot (i to rzeczywiście głupot, np. Sp3 zmienili z "jazda przy semaforze z prędkością nie przekarczającą 100 km/h" na "Semafor wskazuje sygnał zezwalający na jazdę itd.")

I się nie sprzeczam, ale stwierdzenie że terminu "tor niewłaściwy" nigdy nie było to nieprawda.

A regułka którą podałeś ET22_RULZ to jest już właśnie po tej zmianie. Zobacz E1 jeszcze z 1998 roku i jest tam wyraźnie "po torze niewłaściwym"

I rzeczywiście, trochę to zeszło z głównego tematu wątku :]

CTL:

--- Cytat: "ET22_RULZ" ---
--- Cytat: "CTL" ---P.S. W najblizszym czasie przygotuje podobne druczki dla proby hamulca i rozkazy pisemne:-)
--- Koniec cytatu ---

Juz sa zrobione. ;) http://www.labkol.republika.pl/download.htm .
P.S.
www.szwederowo.net/~starscream/wzory <- mirror. republika.pl po parunastu sciagnieciach powinna pasc. ;)
--- Koniec cytatu ---

W sumie nie znalazlem druku karty proby hamulca, no i fajnie ze cos takiego jest ale mimo wszystko wystawie swoje w formacie doc. bo te widze ze chyba sa skanowane:-)
Pozdrawiam

Szmytek:
Jeszcze tylko ja do ET22_RULZ. Zobacz w podanych przez siebie linkach rozkaz szczególny N chociażby :) No, i chyba kończymy ten temat ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej