Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Karty pracy
CTL:
Witam, przygotowałem coś takiego:
http://members.lycos.co.uk/usa19843/Kartypracy.zip
Paczka zawiera Karty pracy "T" oraz "P", w formacie doc, mozna sobie ja wydrukowac i wypelnic przed rozpoczeciem i po skaczeniu jazdy lokomotywa w symulatorze. To dla takiego urozmaicenie, ale nie polecam wypelniania na komputerze, jesli ktos ma mozliwosc zrobic cos takiego w formacie pdf, tak aby mozna bylo sobie wypelnic na komputerze to byloby fajnie. W paczce zamieszczam jeszcze instrukcje wypelniania kart pracy.
:
pomysl dosc ciekawy, jesli chcemy jezdzic jak najwierniej to trzeba by przygotowac jeszcze rozkazy szczegulne, a wdzisieszych czasach to dostaje sie tego troche przed jazda.
Wojtek M:
>Paczka zawiera Karty pracy "T" oraz "P", w formacie doc, mozna sobie >ja wydrukowac i wypelnic przed rozpoczeciem i po skaczeniu jazdy >lokomotywa w symulatorze.
Cześć
DOSKONAŁY POMYSŁ! Tego mi właśnie brakowało, teraz to mam klimacik odpowiedni :)
ET22_RULZ:
--- Cytat: "ryswoj" ---pomysl dosc ciekawy, jesli chcemy jezdzic jak najwierniej to trzeba by przygotowac jeszcze rozkazy szczegulne, a wdzisieszych czasach to dostaje sie tego troche przed jazda.
--- Koniec cytatu ---
Ekhm... nie ma juz rozkazow szczegolnych, sa rozkazy pisemne :P
Szmytek:
--- Cytuj ---Ekhm... nie ma juz rozkazow szczegolnych, sa rozkazy pisemne :P
--- Koniec cytatu ---
Błehehe, no i toru niewłaściwego też, jest przecież częściej używana i prostrza nazwa - tor o kierunku ruchu przeciwnym do zasadniczego :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej