Autor Wątek:  Problem z zwrotnicami w misji " linia 61_towarowy2  (Przeczytany 1378 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline GaGarin

• Otrzymane polubienia: 0
Problem z zwrotnicami w misji " linia 61_towarowy2
« dnia: 18 Kwietnia 2011, 19:48:49 »
Mam problem z przestawieniem zwrotnicy,  a trzeba ja przestawić,  aby podłączyć skład.Muszę na początku manewrować i część zwrotnic przestawiłem ręcznie,  a część powinna się zmienić automatycznie ale się nie zmienia.I nie wiem co mam zrobić.

Zapoznaj się z tym http://eu07.pl/forum/index.php/topic,3022.0.html wątkiem, bo z tego co napisałeś nie wynika nic. Podałeś za mało danych. Jeśli natomiast posiadasz paczkę 2010, to koniecznie zapoznaj się z jej plikiem informacyjnym.
Bocznica
libertyn89
« Ostatnia zmiana: 18 Kwietnia 2011, 20:04:54 wysłana przez libertyn89 »

Offline Sawi

• Zasłużony dla Symulatora
  • O.M.D - Electricity, O.M.D - Enola Gay. 01.09.2012
  • Otrzymane polubienia: 751
Odp: Problem z zwrotnicami w misji " linia 61_towarowy2
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Kwietnia 2011, 19:58:29 »
Wiesz w czym jest problem? W tym, że nie raczyłeś się nawet zapoznać z info, które wyjaśnia co masz zrobić. Nie ma tam ani słowa o ręcznym przestawianiu zwrotnic. Lepiej powiedz mi gdzie to wyczytałeś co?
Życie jest bardzo kruche i w najmniej oczekiwanym momencie tracisz bliskich. Nie widzisz kogoś lata i nagle już tej osoby nie ma :(. Jedynie co tobie zostaje, to wspomnienia http://www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08 "Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni".

Offline GaGarin

• Otrzymane polubienia: 0
Odp: Problem z zwrotnicami w misji " linia 61_towarowy2
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Kwietnia 2011, 20:01:02 »
Wiesz w czym jest problem? W tym, że nie raczyłeś się nawet zapoznać z info, ktore wyjaśnia co masz zrobić. Nie ma tam ani słowa o ręcznym przestawianiu zwrotnic. Lepiej powiedz mi gdzie to wyczytałeś co?

A czy ja napisałem że pisze że mam ręcznie przestawiać zwrotnice ??!! I dla twojej świadomości przeczytałem info a chodziło mi że Część zwrotnic przestawiłem ręcznie bo się dało,  a reszta powinna się automatycznie przestawić,  ale się nie przestawiła.