Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Jak odpalic edytor tras JET
Grzesiek:
W porządku. Piszecie, że po to jest forum by zadawać pytania. Zgadzam się. Że niektórzy odpowiadają ogólnikowo lub bardzo niegrzecznie. Zgadzam się. Ale... Miałem dokładnie ten sam problem z uruchomieniem Jet'a i znalezienie rozwiązania (bez zadawania pytania na jakimkolwiek forum) zajęło mi może 5 minut.
Internet jest chyba nieograniczoną skarbnicą wiedzy (zwłaszcza tej niepotrzebnej ;-) i odpowiednio zadane zapytanie w Googlach da bardzo szybko szukaną odpowiedź. I tyle... Nie trzeba nic pisać... Tylko poszukać.
A co wpisać w Googlach? Ja wpisałem komunikat błędu jaki mi "wyskoczył" (lub jego fragment) i tyle. Możliwe, że dodałem jeszcze jakiś drobiazg w stylu 'java', 'problem', by zawęzić ilość wyników.
201E-003:
Zrobiłem tak, jak zalecił Adammo i wypluło mi takie coś:
Mam Durona 1315 MHz 364 mb RAM, GeForce 6800 GT i Windows XP SP1.
Ktoś byłby łaskaw pomóc? Przepraszam, że odkopuję takiego trupa, ale zrobiłem już wszystko, co tylko przyszło mi do głowy, a Jet jak nie działał, tak nie chce działać. Bardzo proszę o pomoc.
ENKA:
Mam ten sam problem co dimekk :(
Żabek:
Też miałem ten problem i ktoś mi pomógł więc teraz moja kolej :D
Java
Pobierz sobie tą paczkę i zainstaluj to co jest w środku. jET powinien działać bez problemu nawet na takim sprzęcie jak mój - 1500MHz i 256MB RAMu na WinXP SP2.
Powodzenia przy budowie trasy :D
Pozdro
Damian
201E-003:
Niestety, próbowałem i tego i zero reakcji. To samo. Instalowałem już wszelkie możliwe wersje Javy, również te i dalej jak nie działało tak nie działa. Podejrzewam, że chodzi o zmienną CLASSPATH, niestety, taki ze mnie informatyk, że szkoda gadać. Dlatego próbuję wszystkiego, ale nie umiem doszukać się błędu. Ma ktoś jakieś sugestie? Potrafi ktoś wytłumaczyć krok po kroku, łopatologicznie jak go skonfigurowac, by działał?
Java, jaką mam na tą chwilę:
Java 3D 1.3.1 (OpenGL) SDK
Java 2 Runtime Environment, SE v1.4.2_06
Po raz kolejny proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej