Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Jak odpalic edytor tras JET
eumaniak:
Jak odpalić JETa. Te instrukjce na stronie tego Edtyrora nie wiele mi mówią co mam robić. Niektórzy z was juz tworzyli trasy a ja nie a chce zrobić nową tylko nie umiem odpalic tego Edytora.
Mutopompka:
Może trochę chamsko, ale...
Jak piszesz, nie umiesz odpalić JET-a, a zabierasz się do pisania tras? Coś tu jest nie tak.... Na stronie projektu wszystko jest dokładnie opisane.
P.S.1.
Czytałeś może plik SCENERY.DOC ???
P.S.2.
Chwała Ci za chęci, ale pamiętaj - pisanie tras jest naprawdę zadaniem żmudnym, czasochłonnym i trudnym. Więc sam nie piszę tras, bo nie mam czasu na studiowanie tego wszystkiego.
eumaniak:
--- Cytat: "Mutopompka" ---Może trochę chamsko, ale...
Jak piszesz, nie umiesz odpalić JET-a, a zabierasz się do pisania tras? Coś tu jest nie tak.... Na stronie projektu wszystko jest dokładnie opisane.
P.S.1.
Czytałeś może plik SCENERY.DOC ???
P.S.2.
Chwała Ci za chęci, ale pamiętaj - pisanie tras jest naprawdę zadaniem żmudnym, czasochłonnym i trudnym. Więc sam nie piszę tras, bo nie mam czasu na studiowanie tego wszystkiego.
--- Koniec cytatu ---
wszystkie pliki co tam są opisane(te JAVY) mam pościągane, włączyłem JET.Bat pokazuje sie dos a po chwili znika i juz nic sie nie dzieje. Co to może być
Piotrek:
Na stronie Jet-a jest jeszcze napisane, że musisz oprócz Javy coś innego tam ściągnąć.
Cesky Kretek:
Trzeba ściągnąć:
1. java3d_1.3.1_windows_i586.exe(4MB)
2. jose-3d-windows-ogl.zip(4MB)
3. j2re-1_4_2_01-windows-i586.exe(15MB)
i ew.
4. j2sdk-1_4_2_03-windows-i586-p.exe(50MB)
Razem zajmuje to ok. 73 MB :)
No i oczywiście Jeta :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej