Autor Wątek:  ''Transylwania''  (Przeczytany 1541 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bartek09

• Otrzymane polubienia: 0
''Transylwania''
« dnia: 13 Lutego 2011, 11:41:00 »
Mam kłopoty ze scenerią ''Transylwania''. MaSzyna nie odczytuje mi budynków, drzew i większości pojazdów.Z góry dziękuję za pomoc.

PS: Ściągałem wszystkie pliki i na żadnym nie działało; nawet próbowałem je łączyć ale to też nie pomogło.

1. Zapoznaj się z Regulaminem.
2. Problem należy opisywać dokładnie, jednak pomagamy tylko w przypadku dodatków wydanych w latach 2010-2011. Dlatego na przyszłość zapoznaj się z poradnikiem jak prosić o pomoc.
3. Jak można przeczytać w Katalogu dodatków:
Aktualnie powstał tu download o charakterze nieoficjalnym, ze wszystkimi dotychczas znalezionymi plikami. Pliki te są zebrane do celów archiwalnych i roboczych. Użycie większości z nich wymaga wiedzy i doświadczenia w zakresie funkcjonowania Symulatora oraz instalowania dodatków. Nie ma żadnej gwarancji poprawności, jakości, ani wzajemnej zgodności.
Z tego też względu powstała nowa paczka całościowa, która zawiera specjalnie wyselekcjonowane i wzajemnie kompatybilne dodatki. Nie jest natomiast kompatybilna z dodatkami starszymi, które się w niej nie znalazły często ze względu na swą niską jakość. Dlatego też wsparcie dla takich dodatkow zakończyło się rok temu.

Bocznica
libertyn89
« Ostatnia zmiana: 13 Lutego 2011, 12:00:04 wysłana przez libertyn89 »
!!!!!!!!!!EP09!!!!!!!!!!