Mam kłopoty ze scenerią ''Transylwania''. MaSzyna nie odczytuje mi budynków, drzew i większości pojazdów.Z góry dziękuję za pomoc.
PS: Ściągałem wszystkie pliki i na żadnym nie działało; nawet próbowałem je łączyć ale to też nie pomogło.
1.
Zapoznaj się z Regulaminem.2.
Problem należy opisywać dokładnie, jednak pomagamy tylko w przypadku dodatków wydanych w latach 2010-2011. Dlatego na przyszłość zapoznaj się z poradnikiem jak prosić o pomoc.3.
Jak można przeczytać w Katalogu dodatków:
Aktualnie powstał tu download o charakterze nieoficjalnym, ze wszystkimi dotychczas znalezionymi plikami. Pliki te są zebrane do celów archiwalnych i roboczych. Użycie większości z nich wymaga wiedzy i doświadczenia w zakresie funkcjonowania Symulatora oraz instalowania dodatków. Nie ma żadnej gwarancji poprawności, jakości, ani wzajemnej zgodności.
Z tego też względu powstała nowa paczka całościowa, która zawiera specjalnie wyselekcjonowane i wzajemnie kompatybilne dodatki. Nie jest natomiast kompatybilna z dodatkami starszymi, które się w niej nie znalazły często ze względu na swą niską jakość. Dlatego też wsparcie dla takich dodatkow zakończyło się rok temu.Bocznica
libertyn89