Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo - CTL
libertyn89:
--- Cytat: Benek w 18 Lutego 2011, 13:27:10 ---Nie zgodzę się. Zmienny strumień jest bardziej zauważalny dla oka niż stały. Czyli to co miga, bardziej przyciąga naszą uwagę. Oczywiście chodzi o pilotów.
--- Koniec cytatu ---
Ale zbyt czesto tez nie moze migac :) Granica wynosi ok. 30 ms.
MaciejM:
Co do wiatraka - czy na słabszym sprzęcie nie poskutkuje to jakimś drastycznym obniżeniem FPS?
Benek:
Ok, ja myślałem, że Adsimowi chodzi o ogólny przypadek, a nie w symku. To tak jak mówi Ziomal, można zapętlić. Właśnie tak zapętliłem obracanie się wirnika w wiatraku. I że tak powiem, nie zamula :)
--- Cytat: macius5991 w 18 Lutego 2011, 13:37:30 ---Do do wiatraka - czy na słabszym sprzęcie nie poskutkuje to jakimś drastycznym obniżeniem FPS?
--- Koniec cytatu ---
Skoro mój stary komp nagrał film, to nie jest źle, choć jak się pod niego podleci, to przycina lekko. Ale wiatrak ma stać w polu, gdzie daleko (tak jak może stać komin).
WSK:
--- Cytat: macius5991 w 18 Lutego 2011, 13:37:30 ---Do do wiatraka - czy na słabszym sprzęcie nie poskutkuje to jakimś drastycznym obniżeniem FPS?
--- Koniec cytatu ---
Testowałem to pod tym względem, i spadków nie zobaczyłem. Aczkolwiek, jeżeli będzie ich więcej to jest taka możliwość. Dzisiaj to przetestuje na kilkunastu wiatrakach.
matek123:
Witam. Na jakiejś większej stacyjce można by ustawić skład p. poż. Do modelu tendra od Ty2 trzeba by było "dokleić" zderzaki. Takie trzy tendry (nie wiem, czy akurat od Ty2) były w lokomotywowni Warszawa Praga (obecnie już nieistniejącej).
Quark-t
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej