Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo - CTL

<< < (5/24) > >>

Ra:
Nie wiem, na ile to jest realne pod względem dostępności odpowiednich modeli, ale chciałbym zobaczyć manewry na sygnały Rm. Problemów z nadmiarową animacją na nowym EXE już nie powinno być.

adsim:
Nie taką znowu nowością, radio stop na L61 również załącza się losowo :P.
@Ra, sygnały gwizdkiem na pewno były na jakiejś starszej scenerii, chyba Mazury, czy coś. Chyba, że chodzi Ci o ludka machającego chorągiewką, bo takiego czegoś to nie ma :).

REWIZOR:
Koparkę ma @bohun, poproście udostępni, występowała w niedokończonej scenerii Morskie Oko (bardzo żałuję, że upadł projekt).

Benek:

--- Cytat: adsim w 08 Lutego 2011, 22:11:14 ---Nie taką znowu nowością, radio stop na L61 również załącza się losowo :P.

--- Koniec cytatu ---
To prawda. Chodziło mi, że na tak dużą, zauważalną skalę zastosowałem te eventy. Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na losowość tego radiostopu :)

--- Cytat: Ra w 08 Lutego 2011, 22:09:40 ---Nie wiem, na ile to jest realne pod względem dostępności odpowiednich modeli, ale chciałbym zobaczyć manewry na sygnały Rm.

--- Koniec cytatu ---
A wykombinujesz model? Chętnie to zrobię. I tak przewidziałem manewry na tym scenariuszu.

WSK:
Kolejne urozmaicenie, które będzie wykorzystane w misji Benka.

Nagrywane 'na szybko' i do tego w kiepskiej jakości.
Rozważamy również nad czymś takim: http://galeria.kolejowa.net/albums/userpics/10001/IMG_01294.jpg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej