Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo - CTL

<< < (4/24) > >>

surgeon:
Świetny pomysł! A jak zamierzasz go zrealizować?

bartek7434453:
Przedstawiłem ten pomysł, ale dla tego, kto mógł by zrealizować lub tego, który miał by chęć, bo ja raczej tego nie zrobię, za małe doświadczenie.

Przecinki, przecinki, przecinki.
Rozi

Benek:
Jestem przerażony, że nie rozróżniasz słów (i nie tylko Ty): sceneria i scenariusz. Na swojej stronie nawet specjalnie to podkreśliłem, ale nawet nie liczę na to, że tam zajrzałeś:

--- Cytuj ---...na pewno fajna sceneria będzie z tym CTL.
--- Koniec cytatu ---
Sceneria to już jest. Nie zamierzam jej modyfikować, gdyż jest to czasochłonne, itp.
W pierwszym poście napisałem:

--- Cytuj ---Ogólnie nie piszę o swoich scenariuszach...
--- Koniec cytatu ---
Dlatego można się domyśleć, że czekam na propozycje dotyczącą scenariusza. Co prawda Szogun podrzucił pomysł z modyfikacją terenu, trudno otrzymać efekt wstawienia wraku, używając tylko eventów. Jednak on podał rozwiązanie, pokazał jak do tego dojść. Wstawienie to nie problem.

--- Cytat: bartek7434453 w 07 Lutego 2011, 14:42:36 ---...bo ja raczej tego nie zrobię, za małe doświadczenie. 

--- Koniec cytatu ---
To może spróbuj się czegoś nauczyć. Poszukaj na forum, tam wszystko jest napisane. A jak nie czujesz się na siłach to zawsze możesz iść zrobić zdjęcia na modele infrastruktury kolejowej.

trus:
Wiem, że jest to uzależnione od posiadanych nagrań, ale chętnie bym widział w nowym scenariuszu, np. wyjazd ze stacji na rozkaz S, albo rozkaz O i jakieś roboty na szlaku, lub podmycie, wyboczenie toru.

Benek:
Co do robót, to może być problem, bo to linia jednotorowa. Chyba, że masz na myśli jakieś wykopki, ale to trzeba by zrobić model koparki (zdjęcia). Co do wyjazdu na rozkaz, takie coś jest zastosowane w moim scenariuszu, który jest już na testach, toteż nie chcę robić co chwilę tego samego. Na pewno ten scenariusz będzie zawierał zdarzenia prawdopodobieństwa - co jest nowością (nie licząc tego, który jest na testach).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej