Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo - CTL

<< < (3/24) > >>

Benek:
Ja proponuję znaleźć w internecie zdjęcie lokomotywy stojącej w krzakach, a nie rozważać co i jak. Czekam na taką fotografię. Myślę, że Szogun będzie w stanie dostosować taki model. Także następny post proszę bardziej konkretny.

muri:
Myślę, że coś takiego nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości. Jeżeli był wypadek i lok leży obok miejsca wypadku, to należałoby konsekwentnie dołożyć trochę wykolejonych wagonów itp. Nie jest raczej możliwe, żeby taki lok leżał "dłuższy czas" i obrastał trawą, tylko się go ściąga dźwigiem i wiezie na żyletki.
Jak ma być bez wózków i w stanie ogólnej demolki, to chyba lepiej położyć ją na boku (coś jak tutaj: - slideshow z wypadku ST44-854). A jeżeli nie na boku, to jakim cudem wózki by wypadły spod spodu (<- to chyba coś nie po polsku)? + do przemyślenia temat z tą lampą...
Ogólnie pomysł na urozmaicenie scenerii fajny, ale trzeba by to dopracować, bo tak na szybciora, to bez sensu moim zdaniem...

[OT]
Chciałbym z tego miejsca zaprotestować przeciwko takim praktykom, jak miała tutaj miejsce przed chwilą, a mianowicie:
1. user1 pisze coś,
2. user2 odpisuje coś,
3. user1 zamiast napisać odpowiedź poniżej posta usera2, modyfikuje swojego oryginalnego posta (zamieszcza w nim odpowiedź).
Moim zdaniem wprowadza to zamieszanie...
[/OT]

Pisz staranniej.
Rozi

szogun:

--- Cytat: muri w 06 Lutego 2011, 19:10:58 ---Nie jest raczej możliwe, żeby taki lok leżał "dłuższy czas" i obrastał trawą, tylko się go ściąga dźwigiem i wiezie na żyletki.

--- Koniec cytatu ---
Dziwne, bo tutaj http://www.youtube.com/watch?v=yhkMFrTfFzA jechałem do Kołobrzegu i wracałem po dwóch tygodniach, a ta siódema wciąż leżała, i z tego co wiem szybko się to nie zmieniło.

Benek:
Dobrze. Dowód jest. Temat uważam za zamknięty. Może i to rzadki widok, ale się zdarza.
Nie zamykam wątku, choć już to miałem zrobić. Kolejny post będzie zgłaszany do moderatorów, jeśli będzie dotyczył omawianej sprawy. Jak najbardziej można zgłaszać inne propozycje. Tyle, że mają być konkretne. Przykład od Szoguna wg mnie jest dobry i tego oczekuję.

bartek7434453:
Ja wpadłem na taki pomysł, lecz nie wiem czy będzie on dobry. Chodzi o to, żeby przez jakiś kawałek trasy zrobić taką większą trawę na torach.

Stawiaj kropki, przecinki. To zdanie podzieliłem na dwie części, gdyż nie było zbyt dobrze zbudowane stylistycznie.
Rozi

Mniejszego obrazka się nie dało? To nie wątek o tapetach kolejowych.
Quark-t

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej