Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo - CTL
Szociu:
To nie dolina, a szkody górnicze :)
Benek:
Dzięki koledze Siecool mamy już powstawiane wskaźniki W13 i W12, których jest zdecydowanie najwięcej. Dzięki koledze Ra (exe) mamy pochylone wskaźniki, co wygląda naturalniej. Zostało mi do poobracania jeszcze kilka. Obecnie jest też przebudowywana jedna ze stacji. Potem dalsze, już mniejsze przeróbki, ale jakże ciekawe :)
Screeny może nie powalają ciekawością, ale wrzucam poglądowo.
Edycja: Poobracałem wszystkie. Wstawiłem nawet dwie świetlne tarcze w Paszkach, że niby wymieniają czy coś :P
Pytanie jest takie: Czy mogą być tak blisko siebie pomarańczowe światła jak na screenie sem.jpg? Nie bardzo da się skrócić słup od ts1py. Trzeba by pewnie pogrzebać w t3d. A za bardzo nie wiem jak. Karzełek mi tam nie pasuje...
JONIN_EZT:
Co do wskaźników W5 to powinny być min 100m przed semaforem wjazdowym. Taki mały szczególik. Reszta wskaźników dodaje klimatu, szczególnie ten W12.
surgeon:
W13p.inc przy każdym torze na stacji? Trochę przesadziłeś.
Benek:
Na czym się opierasz?
Tam masz przejazd za Wilisiem. Nawet ponoć przed SHP daje się W13, więc czemu by nie przed zwrotnicą?
--- Cytat: JONIN_EZT w 23 Marca 2011, 11:39:26 ---Co do wskaźników W5 to powinny być min 100m przed semaforem wjazdowym. Taki mały szczególik.
--- Koniec cytatu ---
Trzeba było mówić jak Całkowo wychodziło. Ja te wskaźniki tylko pochyliłem ;]
Akurat to jest wylot z Paszek, tam jest niewielka odległość między semaforem a stacją. Dodatkowo pomiędzy nimi jest przejazd, stąd ten wskaźnik jest tak blisko semafora.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej