Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Z prac nad EXE…

<< < (13/18) > >>

EP08_015:
W zasadzie to ta animacja licznika czemu ma sluzyc? bo jeśli tylko samej animacji to nie ma sensu robic nic konkretnego, jeśli zas ma być rejestrowany jakiś przebieg faktyczny np. w celu późniejszej symulacji prawdopodobieństwa wystąpienia awarii, to rejestr jak najbardziej słuszny dla każdej tekstury osobno. Cos jak log.txt podczas działania programu.

Ra:
Animacja ma służyć animacji. Zamówienie było, cytuję: "dodanie obslugi ruchomego licznika kilometrow w Haslerze", a nie np. "wprowadzenie kompleksowego systemu naliczania kilometrów dla każdej tekstury osobno, włącznie z dynamicznym obliczaniem prawdopodobieństwa awarii". Jak Ci się nie podoba, to możesz uznać, że to nie istnieje. Rzucić szerokie hasło jest łatwo. Równie łatwo jest krytykować, że ktoś nie zrobił dużo więcej. A opracować szczegółowo algorytmu jakoś nikt nie chce. Dostałem gotowy licznik, to zrobiłem animację. Dostanę przemyślany i spójny algorytm robienia czegoś, wraz z niezbędnymi plikami, to też dodam.

Anrej:
Typowa odpowiedź:
--- Cytuj ---Jak Ci się nie podoba, to możesz uznać, że to nie istnieje. Rzucić szerokie hasło jest łatwo. Równie łatwo jest krytykować,
--- Koniec cytatu ---
Tak jest widziany hasler na monitorze symulacji

Czy jest ktokolwiek odczytać na haslerze ile przejechał kilometrów? Ale ktoś rzucił temat. Aby na haslerze było widoczne, ile kilometrów przejechał lokomotywą. Czyli powinno to być gdzieś rejestrowane, np. EU07-211 - 157km.

Rozumiesz, co tutaj napisałeś? Ja nie - moderacja.
Rozi

Ra:

--- Cytat: Anrej w 23 Lipca 2014, 01:00:16 ---Czy jest ktokolwiek odczytać na haslerze ile przejechał kilometrów?
--- Koniec cytatu ---

Ja widzę... 000047, czyli da się. Może ktoś jeszcze też będzie widział.

--- Cytat: Anrej w 23 Lipca 2014, 01:00:16 ---Czyli powinno to być gdzieś rejestrowane, np. EU07-211 - 157km.
--- Koniec cytatu ---
W książce pokładowej.

Wokulski:
Zrobiłeś 47km na TD? Szaaacun!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej