Jest to na pewno odpowiedź wyczerpująca ale nie dla usera.| |Będę, jeżeli napotkam podobny problem, zwracał się do wszystkich o pomoc.| |Nie wiem np. gdzie mam używać spacji po znakach interpunkcyjnych.| |Czytam dużo różnych wątków i wydawało mi się, że jest dobrze ale to tylko tak mi się wydawało.| |Do tej pory nie mogę uruchomić świateł w semaforach kształtowych.| |Wyjaśnienie tematu w jednym z wątków do mojego rozumowania nie może się przebić.| |Czarna magia.| |Czekam cierpliwie na następną wersję SP. Jak do tej pory nigdy się nie zawiodłem.| |Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękuję.
Opanuj słowotok, nie pisz o wszystkim na raz, mieszając różne problemy. Co do spacji po znakach interpunkcyjnych - nie wiesz co to są znaki interpunkcyjne? Dla ułatwienia, zaznaczyłem brakujące w tekście spacje. Jeżeli masz wątpliwości co do wyjaśnień, rozwiń czego nie jesteś w stanie pojąć, a postaramy się wyjaśnić to bardziej "łopatologicznie". Pamiętaj również o możliwości wysyłania PW (Prywatnych Wiadomości).
Quark-t
« Dodano: 16 Października 2010, 19:03:40 »
I wszystko jasne a piszę tak dużo bo nie znam technicznego języka i potrzebna jest czasem łopata.