Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
SZCZECIN PORT CENTRALNY
ST44:
--- Cytat: "vampirek1" ---wielkie dzieki juz dziala, ale zeby dobrze jezdzic treba treningu :) Ale bardzo FPS spadło (na finish5 miałem ok 32 a teraz mam 5).
--- Koniec cytatu ---
Mnie FPS przy jeździe machajką nie spadło (Jeżdżę po trasie kpp2). Fajnie się tą drezynką jeździ ;-) Jak się dobrze pomacha to tak na oko z 15-20 km/h jedzie ;-) Narazie na dłuższe trasy się nie porywałem, ale może kiedyś spróbuję.
Piotrek:
--- Cytat: "ST44" ---
Mnie FPS przy jeździe machajką nie spadło (Jeżdżę po trasie kpp2). Fajnie się tą drezynką jeździ ;-) Jak się dobrze pomacha to tak na oko z 15-20 km/h jedzie ;-) Narazie na dłuższe trasy się nie porywałem, ale może kiedyś spróbuję.
--- Koniec cytatu ---
Ja dałem machajkę w "Koltomowie" na samej górze, troche pomachałem, a potem to z górki ok. 70 km/h :)
ST44:
--- Cytat: "piotrek" ---
Ja dałem machajkę w "Koltomowie" na samej górze, troche pomachałem, a potem to z górki ok. 70 km/h :)
--- Koniec cytatu ---
Próbowałeś machajką wyjechać pod górę? :)
Ja na Koltomowie z góry jeżdżę SM03 albo SN61. Elektryków na niezelektryfikowanych liniach nie używam, bo to jakoś tak dziwnie wygląda.
Piotrek:
--- Cytat: "ST44" ---
--- Koniec cytatu ---
Próbowałeś machajką wyjechać pod górę? :)
--- Koniec cytatu ---
Źle mnie zrozumiałeś :)
Ustawiłem machajkę przy peronie, ale żeby dojechać do skraju pziomego toru to trochę trzeba pomachać.
P.S. Czy ktoś pracuje nad modelem drezynki typu WM10 ?
uetam:
P.S. Czy ktoś pracuje nad modelem drezynki typu WM10 ?
--- Koniec cytatu ---
Tak.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej