Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

SZCZECIN PORT CENTRALNY

<< < (4/7) > >>

Mutopompka:

--- Cytat: "Inter City" ---He he i nawet ma na wyjazdowym S2 :D A co do manewrów to nie wiem czy drezynką ręczną byłbyś w stanie objeździć cały SPC w jeden dzień :)
--- Koniec cytatu ---

Jakbym się sprężył, machał moja/twoja z częstotliwością 2 machnięcia na sek. :)))) i jakby leżała cała zgrzewka piwa, to może dałbym radę.... :)

Cesky Kretek:
Jak jak chcę grać machajką to się włącza tylko jak się rusze lub dam nastawnik (zamacham :)) To znay nam juz wszystkim bląd: "wykonał nieprawidłową..." Próbowałem na starszej wersji i też lipka.

hejnal:

--- Cytat: "vampirek1" ---Jak jak chcę grać machajką to się włącza tylko jak się rusze lub dam nastawnik (zamacham :)) To znay nam juz wszystkim bląd: "wykonał nieprawidłową..." Próbowałem na starszej wersji i też lipka.
--- Koniec cytatu ---

Wykasuj sobie wpis machajki który masz i wstaw sobie ten:

--- Kod: ---node -1 0 machajka dynamic PKP\machajka none machajka 0.0 headdriver 0 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---

i ustaw ją na którymś z torów na którym się zazwyczaj stawia inne pociągi np. zamiast osobowego z Koniewic do Wielkiego Kaca ;)

Cesky Kretek:
wielkie dzieki juz dziala, ale zeby dobrze jezdzic treba treningu :) Ale bardzo FPS spadło (na finish5 miałem ok 32 a teraz mam 5).

P.S. :Poprawiłem Avatara :)

BOSMAN:
Witam
Kiedyś zrobiłem trasę do MSTS`a ze Szczecina do Poznania i jeżeli jesteś zainteresowany to mogę Ci pomóc w obiektach na terenie SPC oraz pozostałych jak również Szczecin Gł.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej