Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt kabina gagarina by Tomek "ST40S"
szogun:
Po PW które otrzymałem, przypomnę że pomocy w sprawie tych kabin nie udzielamy, ponieważ nie ukazały się one oficjalnie na forum. Kto ma problemy powinien prosić o pomoc autora, albo radzić sobie sam.
Patrykos:
--- Cytat: youBy w 11 Marca 2011, 19:15:32 ---Żądam szczegółowych wyjaśnień.
--- Koniec cytatu ---
LHS_ST40s zaoferował pomoc w projekcie w kwestii kabin, więc zgodziłem się i umówiliśmy się, że pracujemy razem, testujemy razem i wydajemy razem. Niestety ale kolega zrobił z gęby cholewę i na znak protestu wydał kabiny bez nawet uprzedniego poinformowania mnie o tym.
Patrykos:
Żaden szanujący się twórca nie pokaże takiego modelu w swoim temacie. Wiadomo, że model od dawna jest schrzaniony i za dużo rzeczy by trzeba zmieniać, więc razem z CTLem postanowiliśmy coś w tym temacie zrobić. Pokazujesz model, który ma za duże reflektory (on chyba jeszcze z dizelpacka jest bo OIDP to w CCCP miał mniejsze), jest za szeroki, za niski, ma wiele elementów wymagających poprawy i już nie wiadomo, czy chwalisz się teksturą, schrzanionym modelem, czy tym, iż posiadasz 3ds max 9 z SP2? Zadałem Ci pytanie, po co pokazujesz stary model (ale mi nie raczyłeś odpowiedzieć), skoro i tak będzie nowy, i na podstawie tego nowego będziesz mógł sobie wymodelować nawet gagarina z pantografami?
LHS_ST40S:
W zasadzie tu chodziło o tex, no ale dobra. Pogadaliśmy niechcący na forum zamiast dalej na gg i ciesz się, bo za to oberwałem z glana.
Teraz tak, skoro już jesteśmy na właściwym temacie, to powiedz mi jak wygląda sprawa z mapowaniem nowego modelu? Jest takie jak było, czy całkowicie od nowa robione?
Patrykos:
--- Cytat: LHS_ST40S w 13 Marca 2011, 16:16:19 ---W zasadzie tu chodziło o tex, no ale dobra.
--- Koniec cytatu ---
To należało napisać, o co w tym screenie chodzi.
--- Cytat: LHS_ST40S w 13 Marca 2011, 16:16:19 ---Pogadaliśmy niechcący na forum zamiast dalej na gg i ciesz się, bo za to oberwałem z glana.
--- Koniec cytatu ---
Za często dyskusja na temat projektu schodzi na tematy elektroniki.
--- Cytat: LHS_ST40S w 13 Marca 2011, 16:16:19 ---Teraz tak, skoro już jesteśmy na właściwym temacie, to powiedz mi jak wygląda sprawa z mapowaniem nowego modelu? Jest takie jak było, czy całkowicie od nowa robione?
--- Koniec cytatu ---
Jest całkowicie od nowa zrobione.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej