Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt kabina gagarina by Tomek "ST40S"
REWIZOR:
Cieszę się, że zaczynacie ze sobą rozmawiać, sami beze mnie, życzę owocnej współpracy. Czekam na efekty.
LHS_ST40S:
Dzięki szefie.
Teraz ogłoszenie. Użytkownicy, jeśli ktoś z Was posiada zdjęcia na tekstury lokomotyw ST44 przewoźnika LHS, numerów obecnie już nieistniejących np. 2052 czy 2009, to proszę o kontakt. Miło by było mieć teksturę do kompletu z kabiną, prawda? Oczywiście to pytanie retoryczne. Do otwarcia testu dodatków jeszcze dużo czasu, a do wydania gagarina jeszcze więcej, więc naturalnie wcale nie mówię, żeby szukać tego po dyskach / płytkach "na już".
Bombardier:
Jedno pytanie - czy będziesz poprawiał/robił od nowa kabiny zwykłych, niezmodernizowanych gagarów?
LHS_ST40S:
Poprawiał, do tego jednak trzeba testów (tu chyba nie będziemy 10 stron się o tym rozpisywać, mimo że już raz olaliście to, co na czerwono zostało napisane). Nie ja będę wystawiał na testy, więc mnie o wystawianie nie gońcie. Ja dostanę jedynie na piśmie relację z tego co będzie napisane w teście dodatków. Oczekuję zatem aby wtedy w w/w dziale znalazło się to, do czego ktoś się może doczepić. Najlepiej w punktach, bo tak będzie łatwiej. Obowiązkowo sposoby jak mam dostosować się do uwag, czyli konkrety w jaki sposób coś zrobić, bo nie siedzę nikomu przecież w głowie. To chyba tyle.
Krzysiek626:
Ogromnie ciekawy jestem wyników Twojej/Waszej pracy. Posprzątałem w wątku na tyle, na ile sam uznałem za stosowne. Tak jak Rewizor, również czekam na efekty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej