Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt kabina gagarina by Tomek "ST40S"

<< < (5/8) > >>

szogun:
No to jak już @Bombardier i @mechatronik napisali uwagi, to ja też od siebie coś napiszę. Tak jak pisałem Ci na PW w kabinach brakuje Smoothu, dużo rzeczy jest kanciastych. Niektóre submodele mają małe "problemy" z geometrią. Wydaje mi się że zmodernizowany gagarin nie ma zresetowanego skalowania w maxie, bo ten bloczek (cokolwiek to jest) wali po oczach. Patrząc na tekstury widzę że na pewno miałeś świetne materiały więc szkoda by było żeby takie rzeczy zepsuły to. Życzę powodzenia i cierpliwości przy dokańczaniu/poprawianiu kabin, bo potencjał jest!

LHS_ST40S:
Ugryzę się w język, bo jeszcze powiem o jedno zdanie więcej i ...

Bombardier:
?
Nie obwiniaj nas za prawdę, potraktuj to jako bodziec do stworzenia całości (mówię tu o normalnym gagarze) od nowa.

--- Cytuj ---w kabinach brakuje Smoothu
--- Koniec cytatu ---
To nie jest wyłącznie wina braku smoothu, niektóre elementy po prostu są zrobione ze zbyt małą liczbą ścianek.

youBy:
Żądam szczegółowych wyjaśnień.

Krzysiek626:

--- Cytat: youBy w 11 Marca 2011, 19:15:32 ---Żądam szczegółowych wyjaśnień.

--- Koniec cytatu ---
Popieram
--- Cytat: LHS_ST40S w 11 Marca 2011, 19:01:16 ---
--- Cytat: Patrykos w 11 Marca 2011, 18:40:32 ---Rozumiem, że robisz "nowy" model gagarina...
--- Koniec cytatu ---
Nie nowy, bo to mój prywatny, więc nie będzie ani stary ani nowy, bo go nie będzie. Rozumiem że chcesz się pożalić, bo się ludzie bawią kabinami przed premierą...

--- Koniec cytatu ---
Skoro tak, to cały wątek w poniedziałek wyląduje na bocznicy, a Tobie przyznam odpowiednią nagrodę za wywołanie zamieszania i nie będzie to tylko zielona kropka. Masz czas do poniedziałku na wyjaśnienie. Jeśli robisz model dla siebie, to tu nie ma miejsca na ten wątek i nabijanie postów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej