Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt kabina gagarina by Tomek "ST40S"

<< < (4/8) > >>

MichałŁ:
Tu znowu amperomierz WN NN i woltomierz WN maja super wskazówki. One maja oś obrotu jak ta kropka na obudowie a nie na końcu okienka .

Krzystek60:
Hasler jest nie ten, w tej wersji gagara jest inny.

Oj przepraszam,  nie zaówarzyłem zauważyłem, że to ST40S, na bocznice poproszę :)

Dwa błędy w jednym słowie. Pisz uważnej.
Quark-t

LHS_ST40S:

--- Cytat: Krzystek60 w 03 Września 2010, 21:21:11 ---Hasler jest nie ten, w tej wersji gagara jest inny.

Oj przpraszam,  nie zaówarzyłem że to ST40S, na bocznice poprosze :)

--- Koniec cytatu ---
To jest podobna wersja gagara tylko że są różnice pulpitu między cargowskimi 12xx a zmodernizowanymi gagarami LHSu i wynika to np. z tego, że te LHSu nie mają SHP, mają dodatkowo obrotomierz itd. Widzę że masz fotki 12xx zatem jeśli jesteś zainteresowany cargowską wersją i masz komplet fotek to zapraszam na pv.

Zamykam.

Betatesterom przypomnę, że uwagi zgłaszamy w odpowiednich działach. Do autora: jak to ogarniesz wrzuć do testu dodatków, tam będzie dyskusja o ewentualnych poprawkach, ten wątek do tego nie służy, jeżeli będziesz chciał poinformować innych userów o postępie swoich prac, proszę o PW otworze wątek.

Edycja: Otwieram.

REWIZOR
Dzięki.

Zatem trzeba wstawić to, co już dawno powinno być wstawione, czyli ekraniki z prac.
Proszę powstrzymać się od komentarzy w tym wątku, a na ewentualne pytania czekam na pv, lub na gg.
Przedstawione tu ujęcia mogą się nieco różnić od aktualnych kabin, ponieważ nie mam jakoś możliwości dać ekraników z kabinami pod nowy model.

Bombardier:
Czy jestem jedną osobą, której nie podoba się mapowanie pulpitu?
Oznaczyłem na czerwono elementy, które można ładnie zrobić ze zdjęć, a nie z tekstury seamless. Niektóre elementy są zbyt kanciaste, tekstura radiotelefonu jest słabej jakości.
Miłego tworzenia!

mechatronik:
Jeśli mam być szczery to te kabiny potrzebują gruntownej modernizacji. To co uwidocznił @Bomardier to tylko "wierzchołek góry lodowej"… Niestety.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej