Autor Wątek:  Problem z uruchomieniem  (Przeczytany 2874 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kocureq

• Otrzymane polubienia: 0
Problem z uruchomieniem
« dnia: 24 Sierpnia 2010, 13:54:14 »
Witam. Ściagnąłem najnowszą paczkę i rozpakowałem ja do folderu. Naciskam "EU07",  symulator ładuje az do "Font init OK". Potem wyskakuje mi okienko, ze symulator przestał działać. Co zrobić?
Z góry dziękuję za pomoc.

Nie ten dział, lenistwo w celu uzyskania jak najszybszej pomocy. Ściągnąłeś, zainstalowałeś, nie chce działać więc szybko napisałeś gdzie popadnie nie zważając na regulamin.
Innych upraszam o nie odpisywanie w wątkach, które są w niewłaściwych działach. Zmusimy takie przypadki jak ten i wiele innych do myślenia.
Bocznica za lenistwo.
/ Żuk
« Ostatnia zmiana: 24 Sierpnia 2010, 14:59:45 wysłana przez Żuk »

Offline taper

• Otrzymane polubienia: 3
Odp: Problem z uruchomieniem
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Sierpnia 2010, 13:56:52 »
Witam. Ściagnąłem najnowszą paczkę i rozpakowałem ja do folderu. Naciskam "EU07",  symulator ładuje az do "Font init OK". Potem wyskakuje mi okienko, ze symulator przestał działać. Co zrobić?
Z góry dziękuję za pomoc.

Naciśnij RA

Offline Joke1997

• Otrzymane polubienia: 1
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Sierpnia 2010, 13:57:14 »
Po pierwsze symka uruchamiamy z pliku Rainsted lub Maszyna (zależy od wersji). Po drugie nie ten dział.
Proszę Cię bardzo/

Offline libertyn89

• Otrzymane polubienia: 2
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Sierpnia 2010, 14:04:26 »
Fantastycznie kociaczku zaczynasz przygode na forum. Po pierwsze nie zapoznales sie z regulaminem (zly dzial). Po drugie nie zadales sobie zadnego trudu, aby popatrzec czy problem podobny do twojego nie zostal juz opisany na forum. Tylko mi nie mow, ze szukales, bo zwyczajnie nie uwierze w to, ze zrobiles to w ciagu tych kilkunastu minut po zalogowaniu. Wreszcie nie wlasciwie opisales swoj problem, a jak to zrobic informuje watek ZANIM NACIŚNIESZ "WYŚLIJ", no ale po co go czytac (nie wiemy, jaka masz paczke o logu tez zapomniales). O tym jak uruchamiac symulator jest napisane przy linkach do Paczki. Takze bocznica ewidentna.
« Ostatnia zmiana: 24 Sierpnia 2010, 14:11:44 wysłana przez libertyn89 »
Pozdrawiam, Karol

Offline Joke1997

• Otrzymane polubienia: 1
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Sierpnia 2010, 14:08:43 »
Takie przykłady lenistwa trzeba tępić. Najlepiej WMMB.
Proszę Cię bardzo/

Offline pol102

• Geoinformatyk kolejowy
  • Otrzymane polubienia: 35
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Sierpnia 2010, 14:26:31 »
Fantastycznie kociaczku zaczynasz przygode na forum. Po pierwsze nie zapoznales sie z regulaminem (zly dzial). Po drugie nie zadales sobie zadnego trudu, aby popatrzec czy problem podobny do twojego nie zostal juz opisany na forum. Tylko mi nie mow, ze szukales, bo zwyczajnie nie uwierze w to, ze zrobiles to w ciagu tych kilkunastu minut po zalogowaniu. Wreszcie nie wlasciwie opisales swoj problem, a jak to zrobic informuje watek ZANIM NACIŚNIESZ "WYŚLIJ", no ale po co go czytac (nie wiemy, jaka masz paczke o logu tez zapomniales). O tym jak uruchamiac symulator jest napisane przy linkach do Paczki. Takze bocznica ewidentna.

Nie zwykłeś czytać wpisów moderatorów? Oni nie lubią być wyręczani w swojej pracy. Wszyscy rozumiemy, że z racji na rangę chcesz zabłysnąć, ale przypominam Ci, że nie Tobie przypada prawo do atakowania. Chciałeś się wykazać? Jest "zgłos do moderatora". Takie posty psują wizję naszej grupy, grupy miłośników kolei. Ostry ton postu wydaje mi się zbytecznym dodatkiem... "kociaczku".
 Trollowanie
/ShaXbee

Offline libertyn89

« Odpowiedź #6 dnia: 24 Sierpnia 2010, 14:34:15 »
Nie zwykłeś czytać wpisów moderatorów? Oni nie lubią być wyręczani w swojej pracy. Wszyscy rozumiemy, że z racji na rangę chcesz zabłysnąć, ale przypominam Ci, że nie Tobie przypada prawo do atakowania.

Wybacz pol, ale wszyscy doskonale wiemy jak to ty kiedys zablysnales, wiec daruj sobie takie uwagi. Nie mam zamiaru wyreczania moderatorow, jednak czasem trzeba powiedziec cos stanowczo (nie uwazam zeby to bylo zbyt ostro, gdzie tutaj widzisz atak?). Nie za bardzo rozumiem co ma ranga do tego. Jesli ci przeszkadza, to moge sie jej pozbyc, ale swoje prace przy paczce i nie tylko, nadal bede kontynuowal.
Tak sie sklada, ze moje "Zglos do moderatora" bylo wielokrotnie ignorowane, wiec zaprzestalem z korzystania z tej funkcji. Skoro uwazasz, ze takie posty psuja wizje naszej grupy, to co powiesz o pierwszym poscie w tym watku oraz o tym poscie
No właśnie robiłem jak w tych postach identycznie i ani razu nie chciało podczepić ani odczepić!!!
DZIADOSTWO przez to nie moge grac w połowe tras!!!!!!!!!!!!!!!
?
A "kociaczku" odnosilo sie do nicka kocureq .
Pozdrawiam, Karol

Offline pol102

• Geoinformatyk kolejowy
  • Otrzymane polubienia: 35
« Odpowiedź #7 dnia: 24 Sierpnia 2010, 14:40:59 »
Znowu dostanę warna ale cóż... Zanim zabłysnąłem negatywnie, to trochę dobrego też wniosłem... pomijam, że po powrocie również nadrobiłem. Nie pamiętasz czy może zapomniałeś?

Skoro jest to 'trollpost' należy na niego nie odpowiadać - tyle w temacie. Twój ostry ton nie służy promocji. Wierz mi na słowo ale w portalach, z którymi współpracuję mówią(piszą), że forum 07 jest miejscem ludzi, którzy lubią się wyładowywać na "słabszych". Wolę zgłaszać niż "bić pianę". Dziękuję.

Offline szogun

• ZbanowanyZbanowany
  • Nie matura a chęć szczera zrobi z Ciebie oficera!
    • szogun Studio
  • Otrzymane polubienia: 573
« Odpowiedź #8 dnia: 24 Sierpnia 2010, 14:44:33 »
Wybacz ale tacy userzy sami sobie na to pracują. Jak zaczną pisać to zły dział, często ortografia tragiczna, nie czytają forum przed zadaniem pytania itp.
Skoro kot robi MIAU czyli miauczy, to dlaczego pies szczeka a nie hauka?
Informacje o trwających pracach -> facebook.com/szogunstudio

Offline libertyn89

« Odpowiedź #9 dnia: 24 Sierpnia 2010, 14:49:39 »
Znowu dostanę warna ale cóż... Zanim zabłysnąłem negatywnie, to trochę dobrego też wniosłem... pomijam, że po powrocie również nadrobiłem. Nie pamiętasz czy może zapomniałeś?
Nie, nie zapomnialem i podejrzewam, ze zrobiles tez mase innych rzeczy niepublikowanych na forum. Mimo to nie musiales do mnie wyjezdzac z argumentem ad personam.

Skoro jest to 'trollpost' należy na niego nie odpowiadać - tyle w temacie.
Nie ja pierwszy odpowiedzialem.

Twój ostry ton nie służy promocji. Wierz mi na słowo ale w portalach, z którymi współpracuję mówią(piszą), że forum 07 jest miejscem ludzi, którzy lubią się wyładowywać na "słabszych". Wolę zgłaszać niż "bić pianę".
No ja rowniez sie troche naczytalem o naszym forum i ogolnie calym projekcie. Staram sie podejmowac dzialania, ktore moglyby zmniejszyc ilosc postow zakladanych przez nowych zdezorientowanych uzytkownikow, jednak czuje sie w tym osamotniony. O ile na forum jeszcze mozna cos napisac/uzupelnic jakis tutorial, to do strony glownej nie ma absolutnie zadnego dostepu, ale to temat na inna bajke. Gdy zaczynalem tutaj przygode, to spedzilem mase czasu na czytanie forum, szukanie informacji i dosc szybko zrozumialem, ze takie watki, gdzie pojawia sie problem opisywany juz kilkukrotnie sa irytujace. Stad tez moze ktos odniesc wrazenie, ze ludzie z eu07 wyladowuja sie na slabszych. Ale to tylko wrazenie i to zludne.
Pozdrawiam, Karol