Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Dodatki by @szogun
Profeta:
Witam!
--- Cytat: Mutopompka w 07 Września 2010, 21:05:02 ---PS. Ale ten czajnik tez modeluj! Jest fantastyczny :)
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy, że go nie usunie z oryginalnego modelu. Miło, że ktoś wziął się za lifting tej kabiny, wszak minęły już chyba cztery lata od jej powstania. Ząb czasu odbija się niewątpliwie na jej jakości...
Pozdrawiam!
szogun:
Usunąłem ten stary bo jakoś ciężko było go zmapować. Jeżeli czas pozwoli to jeszcze kabinę odchudzę (między innymi robiąc od nowa te "nakładki") bo obecne niewątpliwie mają bardzo dużo poly.
Rozi:
--- Cytat: szogun w 08 Września 2010, 20:35:17 ---Usunąłem ten stary bo jakoś ciężko było go zmapować.
--- Koniec cytatu ---
To raczej nie zależy od właściwości czajnika, tylko od zdolności modelarza.
szogun:
Z dedykacją dla @youBy'a ;) Tak przy okazji - poszukuję osoby która pomogłaby z ustawieniem w MMD odpowiednich parametrów dla ampero/voltomierzy. Wynika to z tego, że nie wiem, gdzie był pivot w oryginale (rodzaj ruchu był obrotowy; ja ustawiłem przesuwny).
libertyn89:
--- Cytat: szogun w 13 Września 2010, 19:20:49 ---Wynika to z tego, że nie wiem, gdzie był pivot w oryginale (rodzaj ruchu był obrotowy; ja ustawiłem przesuwny).
--- Koniec cytatu ---
W przypadku ladnie wymodelowanych miernikow, gdzie rzeczywiscie sa lekko wypukle, a nie plaskie tak jak w starych modelach bardzo niekorzystnie jest stosowac przesuw zamiast obrotu. Moze daloby rade przywrocic obrotowy?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej